reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Następna stymulacja , mówił ze nie ma na co czekać tylko znowu atakować jajniki .przy pierwszej mogły nie zareagować jak trzeba ale przy drugiej już może być lepiej ( ponoć ) a jeśli nie zareagują to mam pomyśleć nad KD.bo uważa ze nie da rady nic zrobić . Takze dziewczynki trzymajcie mocno kciuki , żeby się ruszyło .
@kalno bedzie dobrze :) dużo kciukasów Ci kibicuję

reklama
Czy normalny jest dzień po transferze ból z lewej strony w brzuchu, taki ze aż nie mogę się wyprostować-troche jak kolka. Cały dzien lezalam, więc skąd ten ból? wzięłam nospe, zobaczymy co bedxbę

Czy normalny jest dzień po transferze ból z lewej strony w brzuchu, taki ze aż nie mogę się wyprostować-troche jak kolka. Cały dzien lezalam, więc skąd ten ból? wzięłam nospe, zobaczymy co bedxbę
ja miałam to samo ... Dzień po transferze ból jak na okres z dnia na dzień mocniejszy 7 dzień po transferze (wtedy miała być miesiaczka) zaczęłam plamić tylko rano później cisza a dzisiaj beta 77,23 :) jutro USG miejmy nadzieję że będzie dobrze :)jeśli coś Cię niepokoi dzwoń do lekarza

Ahhh co za inna radosc rodzenstwa [emoji7][emoji7]Musze se pyknac moze za kilka lat o ile soe uda[emoji848][emoji28] tak aby nicole rozumiala brzuch brat siostra bo narazie mi skacze z zaskoczenia[emoji85][emoji85]i chce tylkp chodzic wozek beee ...
priv
Oj to masz teraz ciekawie.... mój mąż się śmieje że zaraz po drugim trzecie będzie :Da ja wcale się nie będę broniła :)
fizycznie pewnie nie jest Tobie teraz łatwo ale za to ile radości...masz podwójne szczęście , jedno biegajace a drugie w brzuszku :yes:

Czuje się wyjątkowo dobrze,chwilami mnie zamdli ale nie oddaje bo szkoda lekow;)
moja mama Bardzo się ucieszyła. A ja też wkoncu powiedziałam ile bólu i nerww kosztowało mnie udawnie przed calym swiatem ze jest dobrze kiedy bylo źle....:(
Ale już nie chce wracać do tego, teraz czas myśleć że będzie tylko dobrze ❤
@Iskra_82 mój m się nie powstrzymał chciał powiedzieć młodemu więc się musialam zgodzić... myślałam że mnie udusi ze szczęścia :D później złapał telefon i szukał imienia dla dziecka ,po brzuchu mnie głaszcze i mówi "witaj bracie" :p jesteśmy wszyscy mega szczesliwi :)
Poplakalam sie❤ oj to synek bedzie cudownym braciszkiem❤

reklama
Do góry