reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisha_23 pytałaś kiedy mam nast. usg właśnie wczoraj miałam.Widziałam i słyszałam serduszko mojej małej dzidzi niesamowite i niezapomniane uczucie. Każdej z Was dziewczyny tego serdecznie życzę i trzymam krzciuki za to żebyście jak najszybciej tego doświadczyły.

Dzieki dziewczynki, u mnie wsio wporządku. Jeśli sie zdecydujemy to następne podejście bedzie jakos listpad/grudzień. Do kliniki mam dzwonić jak przyjdzie październikowa @, a że musimy zaczynac wszystko od nowa tzn wyciszanie, stymulacja itd no to troche to portwa... Ale jeszcze nie wiem czy będe podchodzic kolejny raz, wciąż się zastanawiam, zobaczymy;-)

Lucy777 Ty jesteś z Oławy???? ale niespodzianka, ja również:-) tzn obecnie mieszkam w Uk, ale Oława to moje rodzinne miasto, może się znamy hmm? Oława to niewielkie miasto i raczej wszyscy się znają:-D;-) Gratuluje fasolki:-)

reklama
Do góry