marzycielka81
Fanka BB :)
@Koniczynka82 a gdzie ona leczyla?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Różne czynniki na nasienie wpływają 3 miesiace. Ale nie ma co wariować, czasem piwko albo drinka może sobie strzelić tylko bym na jednym poprzestawała na raz żeby stężenie alko we krwi nie było wysokie.Dziewczyny jak to jest, ile przed oddaniem nasienia mąż nie powinien spożywać alkoholu? Jedziemy za 2 tygodnie na wakacje i nie bardzo wiemy jak to rozwiązać. Procedura będzie za około 3-3,5 miesiąca. Niby produkcja plemników trwa 72 dni ale gdzieś czytałam że nawet do pół roku jest ważne?
W Hiszpani@Koniczynka82 a gdzie ona leczyla?
Widze jedna wsrtretna tabletke po ktorej odbijalo mi sie rybą-fle:/Lekoman, ale czego się nie robi. Ostatnio jakiś wysyp ciąż. Zobacz załącznik 846881
Która? [emoji23] żadna mi się nie odbija rybaWidze jedna wsrtretna tabletke po ktorej odbijalo mi sie rybą-fle:/
Ja myśle ze on w ogóle jest za szybkim przejściem na adopcje gamet jak mu plemniki/jajka wyglądają na ryzykowne. U nas jest czynnik męski na świeczniku, u mnie nic nie wynaleźli, tylko ostatnio sobie wybadalam ze trochę za wysokie NK i będę na wlewach z intralipidu podchodzić i accofilu. Mąż miał kiedyś wyniki % plemnikow o prawidłowej morfologii 0%. Potem się trochę poprawiło, jest 1/2/3 raz nawet było 5. (Norma to 4) reszta parametrów u niego ok a koncentracje i objętość bardzo dobre. W pierwszej procedurze w innej klinice mielismy około 10 zarodkow z czego 5 przetrwało do blastek. 4 transfery nie udane - jedna biochemiczna z tego, piąty zarodek jest z trisomia chromosomu x wiec go nie transferowaniem.@Justin87 ja mialam bez zadnych lekow. Teraz chce przekonac mojego lekarza do stymulacji
Bylam i odeszlam zmienilam klinike na inna obecnie Invicta Gdańsk. W Artemidzie 3 pelne procedury ani jedna nie zakonczona sukcesem.Byłaś, znaczy się udało ? Dużo razy podchodziłas? Miałaś jednego lekarza? Możesz mi coś podpowiedzieć?
Smacznego . Ja swoją porcje tez już uszykowałam . No to na zdrówkoLekoman, ale czego się nie robi. Ostatnio jakiś wysyp ciąż. Zobacz załącznik 846881
Migdaly orzechy brazylijskie orzechy wloskie laskoweDziękuję kobietki za podpowiedzi. Siemię lniane pije od dawna.Witaminki też biorę.Dołącze olej z wiesiołka ,morelki i więcej nabiału.Mam nadzieję że z taką mieszanką moje endo zaszaleje i poszybuje w górę