reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam was dziewczynki.Forum czytam od dawna ale dopiero teraz odważyłam się napisać i podzielić się swoją historią.Tak jak wy wiele przeszłam ale postanowiłam że będę walczyć mimo moich41 lat.Jestem po dwóch ciążach pozamacicznych (naturals).Usunięte jajowody i jeden jajnik.Podchodziłam do in vitro dwa razy z niskim amh 0,2.Przy pierwszym tylko trzy zarodki.Dwa podane.Beta zerowa.Przy drugim cztery zarodki.Dwa podane.Dwa nie przetrwały.Ciąża biochemiczna.Teraz podchodzę z kd.Jak endo będzie ok to 23transfer.Leczę się Invimed Wrocław u dr.G.Wcześniej byłam u dr.Ż.ale od niego brak konkretów i podejście do pacjenta masakra.Mam nadzieję że pomimo długoletniej walki my wszystkie doczekamy sie upragnionego potomstwa.Życzę wam tego i sobie z całego serca.Czy mogę do was dołączyc i wspierać się nawzajem?

Powodzenia , ja zaczęłam leczenie mając 42 lata. Po dwóch insyminacjach i dwóch transferach zrezygnowaliśmy. Tobie życzę powodzenia, doktor konkretny i zna się na rzeczy a przede wszystkim kibicuje swoim dojrzalym pacjentkom. Nie naciaga na kasę.

reklama
To prawda.Dr.G mówi co myśli i nie owija w bawełnę.O wszystko można zapytać dostając w zamian konkretne odpowiedzi bez zbędnych wyjaśnień.I chyba o to chodzi.O skuteczność a nie o zbywanie swoich pacjentów.

Do góry