reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane wstałam dzisiaj i nadal mdłości są więc to nie jest wina migreny bo głową już nie boli 2 dzień wczoraj popołudniu i na wieczór straszne zawroty głowy miałam i dzisiaj z rana , wyście też tak się pocily? I ile razy dziennie mogę pić magnez z b6?
Te mdłości to jeszcze potrwaja Ci troche:laugh2:
Ja teraz sie bardzo poce i w ciazy to jest normalne:)

Dziewczyny tak teraz analizuje wyniki badan meza. I przy chromatynie ma dwa wskazniki DFI 14.9 i HDS 20... ktore wazniejsze? Bo jedno ma w normie, a drugie nie
Jesli dobrze pamietam to wazny jest wspolczynnik fragmentacji chromatyny DFI. Im nizszy tym lepszy. Norma jest chyba do 15 wiec wychodziloby na to, ze sie lapiecie [emoji4]

Kochane ja tez kocham kontri.pl i polskie marki bo tez jestem z grupy ponad „E” ;)) moje ulubione firmy to Gorsenia i Ava(maja piekne kostiumy kąpielowe), ale znajome też chodzą w innych. Ciesze się, że polskie firmy tak dynamicznie się rozwinęły, bo mają dobre staniki za 100PLN, a nie za 200-300 jak felina i brytyjczyki. Na kontri też fajne promocje są.
A te kontri to tylko dla dziewczyn z wiekszym biustem? Czy takie niemalze nic tez cos znajdzie dla siebie? [emoji6]

reklama
Hej dzdziewczy ja siedzę w krzakach i was podczytuję . U mnie na razie nic się nie dzieje po gonapeptylu pojawiło się lekkie krwawienie więc mam drugi razr@. Czekam do poniedziałku na wizytę.
A co do staników ja mam szeroko rozstawione i noszę 70D i jedyne które mi odpowiadają do z Esotiq z linii Joanny Krupa. Raz w innym sklepie mierzyłam chyba z 10 i w każdym coś. A tu wzięłam rozmiar i jak szyty na mnie .

Do góry