Ja też Rzgów lekarzem prowadzącym jest M. Radwan to on przeprowadzał 2 inseminacje i transfer. Zaś 1 USG w ciąży jego brat. Tam tak jest że jak nie ma jednego to idzie się do innego lekarza. Moją koleżankę prowadził młodszy brat a 3 transfer przeprowadził starszy i się udało.Do połowy historia prawie,ze o mnie Tylko,ze ja jeszcze nie doszlam do transferu. A marzylabym aby i dalej potoczylo mi się jak u Ciebie
Gdzie do Gamety chodzilas? Ja Rzgow. Ktory lekarz mial taką szczęśliwa reke? Gratuluje Ci z całego serca
reklama
My też gameta Rzgów nie zamieniła bym ją za żadną inną klinikę .. są rewelacyjne całą ciążę też tam chodziłam mimo że mam do nich 100 km ale obsługa i czystość kliniki rewelacja ...Ja też Rzgów lekarzem prowadzącym jest M. Radwan to on przeprowadzał 2 inseminacje i transfer. Zaś 1 USG w ciąży jego brat. Tam tak jest że jak nie ma jednego to idzie się do innego lekarza. Moją koleżankę prowadził młodszy brat a 3 transfer przeprowadził starszy i się udało.
marzycielka81
Fanka BB :)
Kamilos gratulacje.
@dżoasia mam takiego dola. Stracilam wiare w ciaze. Mialam stymulacje w innej klinice i ba calkiem naturalnym staraniu ciazy brak. Lewandowski strasznie sie uparl na ten naturalny cykl a jak sie nie uda to invitro z kd. Mam jechac w 23 dc zobaczyc czy nie ma torbieli. Nie widze sensu 6 h jechac na sprawdzanue torbieli tym bardziej ze wtedy musze byc w Poznaniu. Bede z nim rozmawiac, ze sprawdze to u siebie i dam mu wydruk z wizyty. W ogole nie wiem czy tam jechac takie ochy i achy ja jego temat. A prawda taka, ze powinien znalezc 5 minut czasu na osobista rozmowe a nie ze maz go po korytarzu sciga :-( moze jest u mnie jak u @marshia :-( ze in vitro nie ma sensu bo mihe komorki sa do kitu. Stracilam wiare i nie czuje sie juz jak kobieta.
@dżoasia mam takiego dola. Stracilam wiare w ciaze. Mialam stymulacje w innej klinice i ba calkiem naturalnym staraniu ciazy brak. Lewandowski strasznie sie uparl na ten naturalny cykl a jak sie nie uda to invitro z kd. Mam jechac w 23 dc zobaczyc czy nie ma torbieli. Nie widze sensu 6 h jechac na sprawdzanue torbieli tym bardziej ze wtedy musze byc w Poznaniu. Bede z nim rozmawiac, ze sprawdze to u siebie i dam mu wydruk z wizyty. W ogole nie wiem czy tam jechac takie ochy i achy ja jego temat. A prawda taka, ze powinien znalezc 5 minut czasu na osobista rozmowe a nie ze maz go po korytarzu sciga :-( moze jest u mnie jak u @marshia :-( ze in vitro nie ma sensu bo mihe komorki sa do kitu. Stracilam wiare i nie czuje sie juz jak kobieta.
Hooope86
No właśnie ja się zastanawiam co z Torbiela która mam właśnie na lewym jajniku. Podejść z nią do stymulacji? Żadne leki nie chcą jej zniszczyć [emoji36] miałaś pobierane z niej pęcherzyki? Boże ja jestem zielona....Hej kobietki . Ja po udanym transferze 5dnipowej blastocysty .z PGD . Po 4 po transferze testy pozytywne za tydzien we wtorek 1usg . macie pytania zapraszam i zycze powodzenia.
W sumie 7 klinik. 16 lejarzy i dopiero w UK pomogli
Styczen start stymulacji luty pobranie 11 jajeczek zaplodnilo sie 11 . Przezylo do 5 doby 6 zdrowe 4 . Mamy juz 1 zostaly 3 Niestety dostaplam w promoci hiperke 4 dni w szpitalu zakrzepica .
gosia321
Kochana a moze wartoby bylo isc na konsultacje do Gyncentrum tak zeby poznac opinie innego lekarza na temat ewentualnej stymulacji wspomagaczy itp itd z Poznania nie masz az tak daleko.Kamilos gratulacje.
Ile ludzi tyle opini ale nie raz slyszalam od dziewczyn te nieprzychylne informacje na temat zachowania boskiego Lewego mega oschly i majacy pacjenta gleboko w dupie czego ty akurat doswiadczylas po punkcji z jego strony.
Ja bym sprobowala gdzie indziej a na naturalnym cyklu to niech sobie sam proboje - wyciaga tylko kase i tyle
Bertha tez byla u niego na 2 stymulacji i mimo jego boskosci teraz zaczyna stymulacje w innej klinice
gosia321
Zaciskam kciuki
My też gameta Rzgów nie zamieniła bym ją za żadną inną klinikę .. są rewelacyjne całą ciążę też tam chodziłam mimo że mam do nich 100 km ale obsługa i czystość kliniki rewelacja ...
reklama
marshia
@marzycielka81 kochana! Co Ty gadasz! Tez mam czasem dołki, tym bardziej, ze mam już 4 dychy, nie mam żadnego dziecka (oprócz 5 strat), mam SM i nie mogę ani szczepień, ani accofilu, które by mi to wszystko ułatwiły, ale nigdy w życiu nie myślę w kategoriach, ze nie czuję się kobietą. Nie wolno tak się nakręcać, bo sama ściągasz się w dół. Można popłakać, wygadać się czy to tutaj, czy u nas, czy psuapsiolom, spiąć poślady i iść dalej. Jesteś 3 lata młodsza, masz lepsze AMH - kobito - głowa do góry Przecież, o ile nie odpuścisz, to w końcu się uda. Nie udaje się tym, którzy nie próbują. Próbuj ze stymulacją, zawsze jest szansa na więcej jajek niż jedno Ja w ogole na razie próbuje przecież wciąż naturalnie
Podziel się: