reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O cholera. A ja pilam wieczorem sluz!!
Dzieki za info!
Ale zastanawiam sie nad jednym z ta herbata. Tam jest lisc maliny nie? A lisc maliny jest jakis poronny. I tak sie zastanawiam czy to pic w 2 fazie cyklu skoro zawsze istnieje mikro mikro mikro szansa na naturalsa?
Chocby nawet byl poronny to raczej nie w takich ilosciach. Ja czytalam ze napar z lisci malin wzmacnia miesnie macicy i jest wrecz zalecana... badz tu madra :/
Screenshot_2018-04-14-10-03-41.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-14-10-03-41.png
    Screenshot_2018-04-14-10-03-41.png
    59 KB · Wyświetleń: 563
reklama
@Justin87 co do stanikow to w takich stanikach od brafitterki mam 65e. A w takich sieciowkowych 75c, ale nie ma porownania z tymi od brafitterki. Tylko cholerka drogie to. Jak w HM mozna za 40zl kupic [emoji14] ale wiem ze sa niedopasowane i do dupska.
Omg to jak ty taka szczupla dzaga i masz e to ja sie od moich f juz odczepiam :D myslalam, ze to juz jakis sloniowy rozmiar ale w takim razie nie jest ze mna jeszcze zle :rofl:

Kochane ja tez kocham kontri.pl i polskie marki bo tez jestem z grupy ponad „E” ;)) moje ulubione firmy to Gorsenia i Ava(maja piekne kostiumy kąpielowe), ale znajome też chodzą w innych. Ciesze się, że polskie firmy tak dynamicznie się rozwinęły, bo mają dobre staniki za 100PLN, a nie za 200-300 jak felina i brytyjczyki. Na kontri też fajne promocje są.

Kochane wstałam dzisiaj i nadal mdłości są więc to nie jest wina migreny bo głową już nie boli 2 dzień wczoraj popołudniu i na wieczór straszne zawroty głowy miałam i dzisiaj z rana , wyście też tak się pocily? I ile razy dziennie mogę pić magnez z b6?

Kochane ja tez kocham kontri.pl i polskie marki bo tez jestem z grupy ponad „E” ;)) moje ulubione firmy to Gorsenia i Ava(maja piekne kostiumy kąpielowe), ale znajome też chodzą w innych. Ciesze się, że polskie firmy tak dynamicznie się rozwinęły, bo mają dobre staniki za 100PLN, a nie za 200-300 jak felina i brytyjczyki. Na kontri też fajne promocje są.
Biedroneczka a jak sie czujesz? Zaczelo sie cos dzac czy nadal cisza?

Omg to jak ty taka szczupla dzaga i masz e to ja sie od moich f juz odczepiam :D myslalam, ze to juz jakis sloniowy rozmiar ale w takim razie nie jest ze mna jeszcze zle :rofl:
Ale wiesz ze im mniejszy obwod tym i miseczka mniejsza. Wiec 65e to o wiele mniejszy cyc niz np 80e - tak mi przynajmniej tlumaczyla laska w sklepie [emoji14]
Wiec na takie normalne rozmiary to mam cos miedzy C a D. Takze akurat z tej sfery mojego ciala jestem zadowolona. Dupsko obwisle, ale cyc jest ok :)

reklama
Biedroneczka a jak sie czujesz? Zaczelo sie cos dzac czy nadal cisza?

Ja już po szpitalu. Bliźniaki z dziadkami, a ja odpoczywam na zwolnieniu. Trochę bez sił jestem. Udało im się oczyścić wszystko farmakologicznie, więc za dwa miesiące moje drogie wracam do gry! [emoji6] [emoji6] także mamy dwa miesiące dziewczyny na akcje „bankomat”. ;))) miłego weekendu!

Aaaa i pan doktor w szpitalu powiedział, że mam bardzo ładną macicę, mam nadzieję, że nie na pocieszenie. ;) powiedział też, że widuje pacjentki takie jaj ja, które im na poroówkę szybko wracają. ;)

Do góry