reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyn zaczelam plamic na czekoladowo i boli mnie brzuch, czasem czuje jakby skurcz i wtedy jeszcze mocniej boli... Boje sie... To 8tc.

8tc to mniej więcej czas wystąpienia @ więc może organizm jeszcze nie przyzwyczaił się ze jej nie ma. Dużo z nas (większość) plamila lub krwawila i na szczęście okazało się to niegroźne (ale bardzo stresujące). Oby i u Ciebie dobrze się skończyło.

reklama
Dziewczyny proszę o poradę, jak długo i jak często można brać nospe w ciąży. Wcześniej brałam 2-3 na dobę bo strasznie mnie brzuch kuł co chwilami wywołało ból albo mój urokony ból i wielki strach.. teraz staram się wcale nie brać ale prawie codziennie muszę po je na tabletkę sięgnąć , czy ona nie zaszkodzi malenstwu?? Jestem w 5tc .

Dziewczyny proszę o poradę, jak długo i jak często można brać nospe w ciąży. Wcześniej brałam 2-3 na dobę bo strasznie mnie brzuch kuł co chwilami wywołało ból albo mój urokony ból i wielki strach.. teraz staram się wcale nie brać ale prawie codziennie muszę po je na tabletkę sięgnąć , czy ona nie zaszkodzi malenstwu?? Jestem w 5tc .
No spa jest bezpieczna w ciąży więc na spokojnie. Bierz też magnez i odpoczywaj duzo

Chyba pojedziemy do Wiednia w maju na 4 dni :) i gwoli scislosci jestem z Krakowa. Na slasku sie lecze :*:*To chyba zmienil podejscie, bo mnie juz po 2 nieudanych transferach wyslal na kariotypy, cala immunologie i zasugerowal Pasnika. I mowil co prawda ze tylko na południu Polski sie bawia w immunologie. Ze polnoc czy Warszawa to w to nie wierza. Ale kazal zbadac zeby nic nie umknelo przed kolejna procedura.
A Tobie co w nim nie pasowalo ze zmienilas na dr Cz? Bo mi znowuz dr Cz srednio podchodzi.

Ups...co za faux pas...wybacz ten Śląsk:D:p

reklama
Do góry