reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyn zaczelam plamic na czekoladowo i boli mnie brzuch, czasem czuje jakby skurcz i wtedy jeszcze mocniej boli... Boje sie... To 8tc.

8tc to mniej więcej czas wystąpienia @ więc może organizm jeszcze nie przyzwyczaił się ze jej nie ma. Dużo z nas (większość) plamila lub krwawila i na szczęście okazało się to niegroźne (ale bardzo stresujące). Oby i u Ciebie dobrze się skończyło.

reklama
Dziewczyny proszę o poradę, jak długo i jak często można brać nospe w ciąży. Wcześniej brałam 2-3 na dobę bo strasznie mnie brzuch kuł co chwilami wywołało ból albo mój urokony ból i wielki strach.. teraz staram się wcale nie brać ale prawie codziennie muszę po je na tabletkę sięgnąć , czy ona nie zaszkodzi malenstwu?? Jestem w 5tc .

Dziewczyny proszę o poradę, jak długo i jak często można brać nospe w ciąży. Wcześniej brałam 2-3 na dobę bo strasznie mnie brzuch kuł co chwilami wywołało ból albo mój urokony ból i wielki strach.. teraz staram się wcale nie brać ale prawie codziennie muszę po je na tabletkę sięgnąć , czy ona nie zaszkodzi malenstwu?? Jestem w 5tc .
No spa jest bezpieczna w ciąży więc na spokojnie. Bierz też magnez i odpoczywaj duzo

Chyba pojedziemy do Wiednia w maju na 4 dni :) i gwoli scislosci jestem z Krakowa. Na slasku sie lecze :*:*To chyba zmienil podejscie, bo mnie juz po 2 nieudanych transferach wyslal na kariotypy, cala immunologie i zasugerowal Pasnika. I mowil co prawda ze tylko na południu Polski sie bawia w immunologie. Ze polnoc czy Warszawa to w to nie wierza. Ale kazal zbadac zeby nic nie umknelo przed kolejna procedura.
A Tobie co w nim nie pasowalo ze zmienilas na dr Cz? Bo mi znowuz dr Cz srednio podchodzi.

Ups...co za faux pas...wybacz ten Śląsk:D:p

reklama
Do góry