reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej, ja już po wizycie. Dzidzia mierzy już 1,46 cm [emoji173]️ wiek wg usg 7w6d. Książeczka ciąży założona [emoji5] to moja pierwsza książeczka w życiu [emoji5]jak to mój dr powiedział „ paszport” [emoji16] jestem bardzo zadowolona [emoji7][emoji7][emoji7]przewidywana data porodu 21.11.2018 [emoji173]️następna wizyta 4 maja.Zobacz załącznik 845824
Kochamy takie informacje❤

reklama
U mnie niezbyt książkowo jestem załamana dziecko ma rozszczep wargi górnej, w piątek mam konsultację z genetykiem czy będzie konieczna amniopunkcja. :(:(:( Pozostałe parametry prawidłowe.
Wiem, że bez względu na to ile osób powie Ci że nie ma co się martwić za wczasu to w Twoim nastawieniu nic nie zmieni a nawet zacznie wkurzac. Wiem jedno, stosunkowo rzadko przeszczep wargi powiązany jest z innymi wadami rozwojowymi płodu. Musisz być silna dla maluszka. Twój stres i nadmiar kortyzolu na pewno mu nie pomaga

U koleżanki dzidzi stwierdzili krzywe stopki ale uspokajają że po porodzie masaże pomogą i wszystko wróci do normy.Na początku strasznie się przejęła ale teraz jest szczęśliwa że tylko to jest nie tak i oswoila się już z ta myślą.Trzymam kciuki za was!!!
Dziękuję moje obawy związane są z tym, że dzidziuś będzie miał wady genetyczne oprócz tego rozszczepu dlatego jestem w rozsypce strasznej:(:(:(

Wiem, że bez względu na to ile osób powie Ci że nie ma co się martwić za wczasu to w Twoim nastawieniu nic nie zmieni a nawet zacznie wkurzac. Wiem jedno, stosunkowo rzadko przeszczep wargi powiązany jest z innymi wadami rozwojowymi płodu. Musisz być silna dla maluszka. Twój stres i nadmiar kortyzolu na pewno mu nie pomaga

Dziękuję za dobre słowa już jedna z dziewczyn na forum mnie tu skwitowała , że jej dziecko miało rozszczep wargi i do tego wady genetyczne i ciążę zakończyła. Zdruzgotało mnie to do tego stopnia, że nie mogę się uspokoić :(:(:(

Dziękuję za dobre słowa już jedna z dziewczyn na forum mnie tu skwitowała , że jej dziecko miało rozszczep wargi i do tego wady genetyczne i ciążę zakończyła. Zdruzgotało mnie to do tego stopnia, że nie mogę się uspokoić :(:(:(
Na pewno nie miała nic złego na myśli. Zdarza się i tak, że wieści nie są dobre po amnio. Nie przewidzisz, trzeba czekac. Bardzo mocno trzymam za Was kciuki i czekam na dobre informacje. Jesteśmy z Toba

reklama
Dziękuję moje obawy związane są z tym, że dzidziuś będzie miał wady genetyczne oprócz tego rozszczepu dlatego jestem w rozsypce strasznej:(:(:(
Kochana na pewno wszystko bedzie dobrze i nie bedzie zadnych wad genetycznych. Tyle tu ciotek trzyma kciuki za maluszka ze musi byc dobrze✊✊✊. Nie powiem Ci zebys sie nie martwila bo i tak bedziesz ale kochana wierze ze wszystko bedzie dobrze❤

Do góry