reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej, ja już po wizycie. Dzidzia mierzy już 1,46 cm [emoji173]️ wiek wg usg 7w6d. Książeczka ciąży założona [emoji5] to moja pierwsza książeczka w życiu [emoji5]jak to mój dr powiedział „ paszport” [emoji16] jestem bardzo zadowolona [emoji7][emoji7][emoji7]przewidywana data porodu 21.11.2018 [emoji173]️następna wizyta 4 maja.Zobacz załącznik 845824
Gratuluje tak ogromnego szczescia :)

reklama
Ja dzisiaj tylko nieszczęsna pomidorowa byłam stanie zjeść a druga sprawa zamiast wziasc leki o 15 zapomniałam i wzięłam o 16 mam tylko nadzieję że nie wpłynie to na Naszego bąbelka

Tak jestem już umówiona na popołudnie w piątek. Lekarz powiedział, że dziecko na pewno ma jednostronny rozszczep wargi górnej i podniebienia, nie wiadomo jaka jest przyczyna dlatego mam tą konsultację z genetykiem. Byłam taka roztrzęsiona, że za bardzo się nawet nie skupiłam na tym co lekarz do mnie mówił:(:(:(. Jedynie co dobrze pamiętam to, że w 70% jest pewny , że to chłopczyk. ;)
:(

Ja dzisiaj tylko nieszczęsna pomidorowa byłam stanie zjeść a druga sprawa zamiast wziasc leki o 15 zapomniałam i wzięłam o 16 mam tylko nadzieję że nie wpłynie to na Naszego bąbelka
Sadze ze nic sie nie stanie skoro tylko takie niewielkie przesuniecie bylo. Mamy tyle w sobie tych lekow ze poziom jest zachowany. Nie denerwuj sie juz:)

Godzina różnicy nic złego nie zrobi.ja biorę leki mniej więcej o danej godzinie nie przestrzegam tego co do 5 minut

reklama
Dziewczyny dzisiaj miałam punkcje i się trochę załamałam. Było 6 pęcherzyków ale pobrali tylko 2 komórki :(. W listopadzie pobrali 5 z czego 4 się zaplodnily. Miałam inne leki. Myślicie że to mogło być przyczyną ? Lekarz stwierdził że jajniki słabo wydolne a AMH robione przed stymulacja wynosiło 2 więc myślałam że tragedii nie ma a tu taka lipa. Teraz muszę czekać do jutra na informacje czy się zaplodnily i czy w sobotę transfer się odbędzie.

Do góry