reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wzięłam nospe i magnez dodatkowo .... i leze
Ja również plamilam na brązowo tak do 12 tc co jakiś czas troszkę.Raz z większym krwawieniem trafiłam na ip ale nie wiadomo skąd się wzięło.
Denerwowalam się okropnie uspokajalam się jak czytałam że nie ja pierwsza i nie ostatnia tak miałam a ciąża rozwijała się prawidłowo.Postaraj się nie denerwować i odpocznij napewno wszystko będzie dobrze.

Dla mnie to jest troszke sciema,tzn.na początku trochę inaczej nam to przedstawiano. Ogólnie na aplikację w opcji "dla Ciebie" przychodzi Ci propozycja np."kup paste a druga dostaniesz 50% taniej". No i z tego pobieraja Ci czesc tych punktów. Jeszcze nikogo nie obsługiwalam z ta funkcja,wiec tak do końca nie wiem jak to wychodzi w praniu:nerd:
Leee to mi promocyja to faktycznie niezla sciema ;)

Nie musisz być nie miła. Nie powiedziałam, że nie wyrażę zgody na amniopunkcję!
U koleżanki dzidzi stwierdzili krzywe stopki ale uspokajają że po porodzie masaże pomogą i wszystko wróci do normy.Na początku strasznie się przejęła ale teraz jest szczęśliwa że tylko to jest nie tak i oswoila się już z ta myślą.Trzymam kciuki za was!!!

Jupi!!!:biggrin2: Okres juz jest!! Jeszcze sie nie rozbujal,wiec jutro bede liczyla 1dc i od 3 dc estrofem! Wreszcie cos sie zacznie dziac:-p Boje sie,ze cos pomieszam i znow wszystko sie przesunie..No ale jestem po histeroskopii,lada moment estrofem i wizyta 11-13 dc. Czyli chyba wszystko ok,nic nie pominelam?
No i chcialam poprawic sobie endometrium. Czy np.olej z wiesiolka musze brac w jakims konkretnym dc? I warto zaopatrzyć się w winko,orzechy brazylijskie,ananasa i mango,dobrze zapamiętałam? Jakos jeszcze moge sobie pomoc?
No i tfu tfu....jesli by się nie udalo to moge w kolejnym cyklu wracac po mrozaczki?
Ooo to bedziemy szly leb w leb ;) super
U mnie od dzis start estrofemu ale moj okres hulal tylko wieczorem w poniedzialek jak przyszedl i wczoraj a dzis to raczej bym to plamieniem nazwala ale nic zaczynam od dzis brac tabsy ;)

Dla mnie to jest troszke sciema,tzn.na początku trochę inaczej nam to przedstawiano. Ogólnie na aplikację w opcji "dla Ciebie" przychodzi Ci propozycja np."kup paste a druga dostaniesz 50% taniej". No i z tego pobieraja Ci czesc tych punktów. Jeszcze nikogo nie obsługiwalam z ta funkcja,wiec tak do końca nie wiem jak to wychodzi w praniu:nerd:
Ja wczoraj wlasnie byłam w pracy (bo tez pracuje w ross;) ) i rozmawialam z dziewczynami to ta pierwsza promocja była bez zabierania punktów a nastepne będą zabierać ale dalej nie dopytywalam :D

Ja również plamilam na brązowo tak do 12 tc co jakiś czas troszkę.Raz z większym krwawieniem trafiłam na ip ale nie wiadomo skąd się wzięło.
Denerwowalam się okropnie uspokajalam się jak czytałam że nie ja pierwsza i nie ostatnia tak miałam a ciąża rozwijała się prawidłowo.Postaraj się nie denerwować i odpocznij napewno wszystko będzie dobrze.
Ja jak.siedze na forum.to zauważyłam ze w ogóle malo ktora z nas nie ma plamien w ciąży

reklama
Hej, ja już po wizycie. Dzidzia mierzy już 1,46 cm [emoji173]️ wiek wg usg 7w6d. Książeczka ciąży założona [emoji5] to moja pierwsza książeczka w życiu [emoji5]jak to mój dr powiedział „ paszport” [emoji16] jestem bardzo zadowolona [emoji7][emoji7][emoji7]przewidywana data porodu 21.11.2018 [emoji173]️następna wizyta 4 maja.
IMG_0220.JPG

Załączniki

• IMG_0220.JPG
    IMG_0220.JPG
    709,2 KB · Wyświetleń: 513
Do góry