reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja Ciebie lubię oni nie muszą :p powiem Ci szczerze ze chciałam dobrze a tu mi panna z takim tekstem wyjechała :D tak myślę że mogłabym być ich lekarzem prowadzącym bo wiedzę mam większą niż one wszystkie razem wzięte :p:p nawet jedna pisała że robienie bety to głupota i niepotrzebny wydatek :D ale z jednej strony to fajnie że kogoś los nie obarczyl jakimiś złymi doświadczeniami.
A ochraniaczy do łóżeczka ja też używałam więc jesteś zupełnie normalna....a kurtka do karmienia, po co ??? Przecież butle można dac bez wyciągania cycka :D ja raczej należę do mamuś które karmienie piersią nie pociąga w żaden sposób...i nawet mam odwagę głośno do tego się przyznać :-D

Karmilam kp i mam rogala poduszke z ebay a sa tez kurki[emoji16][emoji16]no kazdy robi jak chce cholera[emoji13][emoji13]
Moja siora tez nie karmila bo bol sutkow nie zniosla tego poprisru sama za porada dr wziela mm ale tez nie jedt gorsza matka tak sadze
Mimo masci nie dala rady zniesc bolu sutkow

No tak jak pisalam staraczki a grupa ciezarowek bez staran to inne swiaty
Trafilas na zla grupe tam skoro zle sie czujesz tam ;/

reklama
Dziękuję że pytasz. Czuję się dobrze aż za dobrze .... gdybym oddawala co zjadła to bym chyba była spokojniejsza. W poniedziałek wizyta więc stres jak cholera:baffled: tylko melisa pomaga :p
a jak Twoja malutka?? Jak się czujesz?? Pewnie masz teraz ręce pełne pracy.

Sa dni ze padam sa dni ze super jak dzis [emoji1][emoji1]upieklam babe, zeobilam rolady i kapuche z zasmazka hmmmm maz sie ucieszy[emoji23][emoji23]
To serduszkowa poniedzialkowa?

Witam dziewczyny
Wczoraj 21dpt poszłam zbadać betę progesteron i estriadol
Beta 16398
Progesteron 41
Estriadol 2411
Dziś 22dpt i od rana mam plamienie :( ... brązowe .... i mam taka jakby kolkę trochę ciągnie w dole brzucha .... co robić :(

U mnie niezbyt książkowo jestem załamana dziecko ma rozszczep wargi górnej, w piątek mam konsultację z genetykiem czy będzie konieczna amniopunkcja. :(:(:( Pozostałe parametry prawidłowe.

Ze też po całym stresie przy staraniach nie można potem spokojnie cieszyć się ciąża... Mam nadzieję, że piątkowa wizyta da Ci nadzieję na pozytywne rozwiązanie i przyniesie dobre wieści.

Ej ja zamierzam sypac pupe maka ziemniaczana :D i w nosie mam to ze ktos to uwaza za dziwadlo

O make nie poszlo[emoji23][emoji23]o sklad proszku bo ja mam czytac sklady proszku szcxegolnie po tym ze moj wczesniak z 35 tc piorac w persil sensitive nic nie mialo to teraz bobo tez sadze nic nie bedzie mialo .. a jesli co wyjdzie to wtedy bede sie martwic [emoji3]a nie nabijac se glowe teraz skladem proszku do prania

Tak jestem już umówiona na popołudnie w piątek. Lekarz powiedział, że dziecko na pewno ma jednostronny rozszczep wargi górnej i podniebienia, nie wiadomo jaka jest przyczyna dlatego mam tą konsultację z genetykiem. Byłam taka roztrzęsiona, że za bardzo się nawet nie skupiłam na tym co lekarz do mnie mówił:(:(:(. Jedynie co dobrze pamiętam to, że w 70% jest pewny , że to chłopczyk. ;)
No to super , bedzie Syneczek Mamusi ❤
Ja mam nadzieje, że piatkowa wizyta da Ci nadzieje na pomyslne rozwiazanie i trzymam kciuki ✊✊✊

U mnie niezbyt książkowo jestem załamana dziecko ma rozszczep wargi górnej, w piątek mam konsultację z genetykiem czy będzie konieczna amniopunkcja. :(:(:( Pozostałe parametry prawidłowe.
Twoja sprawa i decyzja ale ka bym zrobila amniopunkcje- po to aby wiedziec czego sie spodziewac. Moj mial rozszczep podniebienia i amnio wykazala bledna genetyke.

reklama
Do góry