Never give up
Fanka BB :)
tak, to ta.O tej grupie mówisz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, to ta.O tej grupie mówisz ?
Dziewczynki szczególnie te "nowe" nie piszcie całych nazwisk lekarzy i nazw klinik tylko skróty my i tak się domyślimy. To forum jest ogolno dostepne i szkoda sobie robić kłopotów. Kliniki mają kasę i prawników, no chyba że jest ciąża to wtedy jak to mówią jest kilku ojców sukcesu . Miłego dnia
Acha bo u mnie nikt np.nie wiem oprócz domowników że podchodziłam Domin vitroNikt nie widzi prócz członków grupy...
wyslalam zaproszenie@ona232 grupa jest odblokowana. Wyślij prośbę o dołączenie. Znajdziesz nas „siłaczki” w tle bejbik na niebiesko ubrany.
Myślę że oni nie ale są w klinikach zatrudnione osoby od marketingu i one pewnie tak. Zresztą historia m. (kurcze chyba nie pamiętam nicka)jest najlepszym przykłademA myślisz ze oni maja czas czytać te nasze dyrdymały? Nie wydaje mi się. )
Weź tu przebrnij przez te nasze głupawki - musieli by stworzyć specjalny etat - czytanie wariatekA myślisz ze oni maja czas czytać te nasze dyrdymały? Nie wydaje mi się. )
Myślę że oni nie ale są w klinikach zatrudnione osoby od marketingu i one pewnie tak. Zresztą historia mruch jest najlepszym przykładem
Hej odezwij się do mnie na priv bo ja do Ciebie nie mogę nie wiem dlaczegoDlaczego boisz się rozmrażania zarodka ?
Ja Leszno [emoji6]Witaj Konin też wsumie nie daleko może kiedy zrobimy sobie spotkano z naszymi maluchami
Już jest [emoji3] silaczki [emoji6]Kobietki a może założymy sobie konto na FB ? Będzie nam łatwiej się dogadywać ? Oczywiście będzie ono tajemne co wy na to ?