Agniecha1508
Fanka BB :)
@limoncia1 - pod Słupskiem we wsie , a wcześniej SławnoKochana a gdzie Ty dokładnie mieszkasz jeśli można wiedzieć??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@limoncia1 - pod Słupskiem we wsie , a wcześniej SławnoKochana a gdzie Ty dokładnie mieszkasz jeśli można wiedzieć??
@PaulinkaP nie smażę od lat na tłuszczach , pije tylko wodę , rzadko jem mięso - ale quwa za słodyczę dam się pociąć i to mnie gubi , a kyźwa nie idzie w cycki tylko w dupę i twarz- wchodzęBez smazonego bez słodyczy bez gazowanego hmmm nadal wchodzisz ?
Ja za to to mam cycki bardzo duże idzie wszystko w brzuch Ale trzeba się wziąć za siebie raz a konkretnie@PaulinkaP nie smażę od lat na tłuszczach , pije tylko wodę , rzadko jem mięso - ale quwa za słodyczę dam się pociąć i to mnie gubi , a kyźwa nie idzie w cycki tylko w dupę i twarz- wchodzę
Hej Kobiety. To wiecie co ja jestem napewno nienormalna - zreszta zawsze mówię , ze poza mną wszyscy w rodzinie spełni władzy umysłowej. Bo ja tęsknię za blokiem , za tą anonimowością - bez wscipskich sąsiadów , wchodzisz do domu zamykasz drzwi i swiat poza Tobą. Wieś - bynajmniej moja - wścipscy , złośliwi ludzie , plotki wyssane z palca i te traktowanie zwierząt - juz sie prawie ze wszystkimi pokłóciłam bo wiecznie na nich nasyłam straż gminną za smieci i palenie plastików i nawet pobiłam z dwoma sasiadami , jeden ktory w upale powiesil kota w klatce na czeresni by mu szpaki odstraszał -, a drugi bił psa bo szczekał bryyy . uwazaja mnie za wariatkę , ktora kota trzyma w domu i chodzi z nim do fryca - kot pers wiec kudły obcinamy. Wioska starszych ludzi - takie zacofanie , ze plakac sie chce - co powie ksiądz to świętość - a ksiądz jebniety jak talala .Tragedyja ale tak mysle , ze ich pomału wykończe psychicznie- bo pieknie potrafie grać na nerwach . Wieś sie rozrasta wprowadziło sie pare młodych cywilizowany osob.
My dopiero się tam zapisaliśmy na wizyte,ale @Aguleczka29 powinna wiedziec.jak sie nie pojawi na forum to zapytam jej ile tam sie płaci.Ile płaciliście za badania wstepne do in vitro w bocianie w Katowicach? Mam na myśli te które są ważne przez pół roku. My bedziemy podchodzić w Białymstoku w bocianie ale w czerwcu przylatujemy do Polski i z Krakowa mamy bliżej do Katowic...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja mialam zabieg we wtorek i dostalam zwolnienie do konca tygodnia. Ale to dlatego ze sama o nie poprosilam [emoji4]Ladies, czy któraś miała łyżeczkowanie w szpitalu? Czy na następny dzień idzie się do pracy, czy się dostaje zwolnienie i trzeba poleżeć?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
GAMETA ŁódźInvimed Katowice a Ty ?
No nasza @Biedroneczka83 jest niemożliwa... sama do siebie się śmiejeKrwiaczek raczek nieboraczek, zaraz zniknie i będzie dzieciaczek! [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Poproś rodzinnego mnie większą połowę wypisał i dużo kasy zaoszczędziłamMy dopiero się tam zapisaliśmy na wizyte,ale @Aguleczka29 powinna wiedziec.jak sie nie pojawi na forum to zapytam jej ile tam sie płaci.