reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak jak @misis188 pisze. Ja biorę i @dżoasia. Mi smakuje jak śluz ślimaka ;P Dżoasia woli pić jaki drinka ;D
Ciężko powiedzieć czy działa czy nie bo nie jestem mega systematyczna. Ale przy mojej endomendzie wyhodowałam 8 komórek i 5 się zapłodniło więc nie było mega kijowo.
Teraz będę brała znowu (bardziej systematycznie) to zobaczymy co z tego będzie.
Mniam brzmi apetycznie ten śluz ślimaka Hahhaha . W takim razie kupię i spróbuje

reklama
Też to sobie inaczej wyobrażałam, przed pierwszą procedura lekarka dawała nam ponad 30 procent szans. Do tego te ich wszystkie możliwości wspomagania. No to myslalam, że to w zasadzie nie ma prawa sie nie udać, jak nie za pierwszym to juz napewno za drugim razem, no maks trzecim. A jak narazie to nawet nie doszłam do etapu ciąży, nie mówiąc że w moim przypadku ciąża to takie minimum z minimum. Bo naturalnie bylam juz 3 razy w ciąży, a tu nawet ciąży nie ma, nie mówiąc o tym żeby była żywą i prawidlową ciążą.

Trzymam za Ciebie kciuki. I mimo tego że czasem różne myśli do głowy przychodzą, to wiem że nam sie uda.

@Tysiek777 to ile juz podejsc do inv masz za soba? Kurcze i naturalnie Ci sie udawalo a teraz nic.to dopiero bolesne.. Ale musimy wierzyc!

Tak jak @misis188 pisze. Ja biorę i @dżoasia. Mi smakuje jak śluz ślimaka ;P Dżoasia woli pić jaki drinka ;D
Ciężko powiedzieć czy działa czy nie bo nie jestem mega systematyczna. Ale przy mojej endomendzie wyhodowałam 8 komórek i 5 się zapłodniło więc nie było mega kijowo.
Teraz będę brała znowu (bardziej systematycznie) to zobaczymy co z tego będzie.
Kurcia a bierzesz tylko to czy coś jeszcze z tej seri sobie kupiłaś ??

Mniam brzmi apetycznie ten śluz ślimaka Hahhaha . W takim razie kupię i spróbuje
Mi to jak śluz slimaka nie smakowalo, bylo slodkie ale do przezycia. A herbatke z siana jak to @dzoasia nazwala:) robilam razem z herbatka z zurawiny i bylo calkiem.calkiem. tylko tego nie kupisz w kazdej.aptece tylko tam gdzie jest gyncentrum lub przez internet

Mi to jak śluz slimaka nie smakowalo, bylo slodkie ale do przezycia. A herbatke z siana jak to @dzoasia nazwala:) robilam razem z herbatka z zurawiny i bylo calkiem.calkiem. tylko tego nie kupisz w kazdej.aptece tylko tam gdzie jest gyncentrum lub przez internet
No wlasniw się zastanawiałam czy u mnie gdzieś to kupie . Pojeżdżę i popytam . Mam taka jedna aptekę co ściąga mi wszystko co chce ale nie wiem czy to tez da radę .... zobaczymy .

Ale co mam temu lekarzowi powiedzieć że potrzebuje skierowniacze do jakieś to kliniki jak się to nazywa i jakie dokładnie badania lekarz mówi jakie badania czy rodzinny ma dac na te badania
Powiedz że staracie się o dziecko były poronienia itp i że chcecie skierowanie do poradni genetycznej w celu wykonania badań Kariotypu.
Najlepiej zadzwoń do Mastermed tam Panie w rejestracji wszystko wyjaśnią.

reklama
Do góry