reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

doktor prosił, aby do niego nie dzwonić, a wysłać sms i on oddzwoni. Do mnie dzwonił, również zdarzyło mi się zadzwonić i odebrał, ale zdarzyło mi się również, że długo czekałam na odpowiedź na sms.

reklama
Hmm, to faktycznie dziwne. Ja się jeszcze "nie dorobiłam" do niego numeru tel:-) Ale sam fakt, że dał ten numer, to już o czymś świadczy. W Invikcie nigdy nikt mi nie podał swojego numeru, a tym bardziej nie brał ode mnie.

Witajcie dziewczyny dzis miałam pi-up no i pecherzyków dużo ale tylko 6 kumulósów był teraz tylko sie modlić.żeby sie zapłdniły w czwartek transfer czekam z niecierpliwościa

Hej dziewczyny ale wy tutaj piszecie ja to nie nadazam czytac :-)

Doniemika, witaj na forum. Ja też w październiku mam swoje pierwsze in vitro, więc jest dwie:) Zobaczysz, wszystko będzie dobrze.

Lawendowy i ja dolaczam do pierwszakow - czyli jestesmy juz e trzy - ja zaczynam dopiero wyciszanie 11 pazdziernika ...

Madzielanek ty to juz nie pierszaczek ale mniej wiecej w tym samym czasie bedziesz stymulowana...

Witam nowe staraczki - mam nadzieje ze razem damy rade:)

Eeveee - no to gratulacje i to podwojne!!! A jednak dziewczyny tutaj to specjaslistki od razu mowily ze beda blizniaki hihihi

Niusia szkoda ze tylko jeden zarodeczek wam zostal ale wierze ze ten jeden wystarczy zebys nareszcie zostala mamusia i tego Ci zycze:)

Trzymam kciuki za tranferki i i za oczekujace juz na usg:)

Mam jeszcze pytanko na koniec bo byl ostatnio temat witamin na tapecie - bardzo ich duzo i nie wiem dokladnie ktore mialabym brac - jak radzicie.... dodam ze biore tylko takie witaminy + kwas foliowy w postaci jednej kapsulki dziennie dla kobiet starajacych sie ... co powinnam dolozyc?

przepraszam ze nie odpisuje kazdej ale musze juz uciekac niestety dzisiaj nocna zmiana - milego wieczorku

Zuzia, przepraszam, że Cię pominęłam, ale na szczęście sama się przypominałaś. Trzy babki, to już jest siła:-D
Niestety z witaminkami Ci nie pomogę, bo nie biorę żadnych. Mi lekarz powiedział, że trzeba ostrożnie np ze zwykłym kwasem foliowym, bo jeżeli jest w normie, to można przedobrzyć. Byłam zdziwiona, ale widać witaminy i zioła można przedawkować, a tym samym narobić sobie kłopotów.

reklama
witajcie dziewczyny,mam pytanko czy małyscie problem z niepękaniem pęcherzyków, czy miałyscie problem w ogóle z ich wytworzeniem?Ja mam z tym cały czas problem z pękaniem. A teraz, po nieudanej probie in vitro, w pierwszym cyklu urosły az 3 pecherzyki, które nie pekly i zrobiły sie torbielki?

Do góry