reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zobacz załącznik 845019

Pozdro dziewczynki z jeżdżenia rowerem [emoji16] Niech żyje wiosna i taaaaka pogoda [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś było podobnie... tylko zamiast kwiatków z przodu widziałam kręcacy się tyłeczek męża, który jechał przede mną :rofl::D:rofl::D:p
Takie dni to ja lubię :)

reklama
Ja miętowy uwielbiam. Wczoraj chwaliłam miętowy manicure @anett96, a kilka tygodni temu przemalowałam szafkę w sypialni na miętowo [emoji12]Zobacz załącznik 845041

Ale miętowych kaloszy jeszcze nie widziałam [emoji4]

Piekna szafka [emoji7]
A tutaj przesylam kalosze :) ale od razu uprzedzam ze maja mocno zanizona rozmiarowke

Link do: Miętowe Kalosze Heartless w Born2be.pl

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Super projekt:) jaka bedziesz miec wielka kuchnie[emoji173] ja wlasnie uwielbiam takie proste projekty bo ten dom zawsze bedzie świetnie wyglądał. Jakos nie podobają mi sie gibelki i inne udziwniwnia. Choc ja kiedys znalazłam projekt w którym jestem zakochana od tylu domu bo przód jest dla mnie brzydki i niestety nie ma garazu ale ma werande [emoji173][emoji173][emoji173]
Link do: Malinowy projekt domu - Jesteśmy AUTOREM - DOMY w Stylu
Faktycznie Twoj Malinowy ma przepiekny przestronny salon i ta weranda [emoji7] [emoji7] [emoji7]
My mielismy problem z dojsciem do porozumienia przy projekcie bo zalezalo nam na innych elementqch [emoji6] ja chcialam koniecznie osobna pralnie, a w lazience i wlasnie pralni zalezalo mi na normalnych oknach zamiast dachowych. Plus chcialam dodatkowy pokoj na dole. Ale M sie uparl ze ma byc garaz i duzy salon, wiec musialam odpuscic ten pokoj choc wciaz uwazam ze bedziemy zalowac.
W orginalnych orliczkach wywalamy spizarnie-i tak jest za mala i dzieki temu powiekszymy wiatrolap, lazienke na dole i miejsce pod wysoka zabudowe w kuchni (tak ze zmiesci sie dwudrzwiowa lodowka-marzenie mojego M) [emoji4] zobacz sobie ostatnia realizacje na tej stronce archonu, za zgoda wlascicielki mamy zamiar sie inspirowac ich wnetrzami [emoji4]

Ha, ja tez mam miętowy rower, taki koszyczek i dzwonek w kwiatki :D
Ja dziś miałam wolne tylko popołudnie i przeznaczyłam je na ogarniania tarasu, kwiatki i te sprawy ale właśnie wykopuje męża żeby poszedł mi napompować rower na jutro
Te Wasze mietowe rowery sa idelne pod moje pazdry![emoji4]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Faktycznie Twoj Malinowy ma przepiekny przestronny salon i ta weranda [emoji7] [emoji7] [emoji7]
My mielismy problem z dojsciem do porozumienia przy projekcie bo zalezalo nam na innych elementqch [emoji6] ja chcialam koniecznie osobna pralnie, a w lazience i wlasnie pralni zalezalo mi na normalnych oknach zamiast dachowych. Plus chcialam dodatkowy pokoj na dole. Ale M sie uparl ze ma byc garaz i duzy salon, wiec musialam odpuscic ten pokoj choc wciaz uwazam ze bedziemy zalowac.
W orginalnych orliczkach wywalamy spizarnie-i tak jest za mala i dzieki temu powiekszymy wiatrolap, lazienke na dole i miejsce pod wysoka zabudowe w kuchni (tak ze zmiesci sie dwudrzwiowa lodowka-marzenie mojego M) [emoji4] zobacz sobie ostatnia realizacje na tej stronce archonu, za zgoda wlascicielki mamy zamiar sie inspirowac ich wnetrzami [emoji4]

Nieomieszkam❤ faktycznie pokoj na dole dodatkowy to fajna sprawa ale cóż zrobisz:) nie musialabys wykanczac gory

Hej :) Czy mogę we wczesnej ciąży pić magnez i wapno? Czy Wy też macie takie żyły na cyckach?
Jutro idę do pracy po 2-tyg zwolnieniu, zobaczę jak będzie. Jeśli będę źle się czuła to wezmę zwolnienie. Boję się, żebym się nie zapomniała i nie dźwignęła jakiegoś dzieciaka w przedszkolu :/

kurka moja też do dużych nie należy (łazienke mam 3,5m więc wszystko jasne) ale wanna była naszym pierwszym miejscem pożycia małżeńskiego "na swoim" :D
No kochany z niego facet ale w ścisku być nie lubi. Z przytulaniem na zasypianie jak mi się zachce to prawie słyszę jak sobie odlicza czy wypada mu się już wyślizgnąć i wygodnie położyć czy za wcześnie i dostanie z bańki Za dezercje ;)

reklama
Ja miętowy uwielbiam. Wczoraj chwaliłam miętowy manicure @anett96, a kilka tygodni temu przemalowałam szafkę w sypialni na miętowo [emoji12]Zobacz załącznik 845041

Ale miętowych kaloszy jeszcze nie widziałam [emoji4]

Pieknie.
Mamy te same szafki tylko ze moja wciaz biala[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry