reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Słuchajta-jadę kiwa bez MEGO Malza-BO on
chory(cztajcie:walczy o życie...)
Poza tym.....tak mnie wk.......:realmad:
Podałam ognisku do sypialni jogurt-uważaj mówię,bo już otwarty...No nie zdążyłam dojść do kuchni-"Coooooo Tyyyyy otworzyłas jogurt!!!!! Wchodzę A tam cała ściana;pół łóżka;cala pościel;narzuta I ten Baran:angry::angry::angry: mój M. W tym zasranym jogurcie:wściekła/y::wściekła/y::mad::o:o:o
Masakra

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy będąc we wczesnej ciąży mialyscie problem z tak jakby zapaleniem dziąseł tzn uczucie opuchnięcia i jakby ktoś wam wrzątkiem je Polal:/ nie do wytrzymania co mogę zrobić tzn co użyć poza myciem zębów, w buzi mam pismak krwi:(

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Po punkcji cialka zolte z pecherzykow graafa sa niepelnowartosciowe, wiec moze wystapic niedomoga fezy lutealnej. Luteine masz po to, zeby cykl doprowadzic do konca bez przebojow po drodze typu plamienia z powodu niskiego progesteronu. Jak odstawisz to przyjdzie normalna @. Transferu nie robi sie na cyklach stymulowanych. Jesli kobieta ma owulacje normalnie to mozna zrobic transfer naa cyklu tzn naturalnym. Jesli owu nie ma lub jesli lekarz tak zaleci to moze byc cykl sztuczny czyli bezowulaculyjny, kiedy wzrost endometrium jest stymulowany estrofemem. To tak po krotce, zebys wiedziala co cie czeka;)
Kiesy planujecie start? Tuz po @ czy musisz jeszcze cykl odczekac?

@gosia321 dziekuje. Tak cykl odroczony. @dżoasia Ty to jestes takim moim Aniolem tu na forum. Wszystko mi dokladnie tlumaczysz i nie wsciekasz sie ze czegos nie wiem:) u lekarza bede w srode 11.04 wiec wtedy wszystko sie okaze. Dowiem sie tez jakie zarodki powstaly :) mam nadzieje ze czeka na mnie 6 super zarodkow:) ja owulacji nie mam tzn raczej co pol roku wiec mysle ze bedzie ten estrofem:)

Podałam ognisku do sypialni jogurt-uważaj mówię,bo już otwarty...No nie zdążyłam dojść do kuchni-"Coooooo Tyyyyy otworzyłas jogurt!!!!! Wchodzę A tam cała ściana;pół łóżka;cala pościel;narzuta I ten Baran:angry::angry::angry: mój M. W tym zasranym jogurcie:wściekła/y::wściekła/y::mad::o:o:o
O boże..hahahahahaha :D sikam normalnie hahahahahahaha :D mój M stwierdził że baran to i tak łagodnie :laugh2::laugh2::laugh2:

Hehe znaczy pomieszal :D

@Murawa no bo te nasze m@łże to takie siermiegi - a w chorobie ( 36.8 goraczki) ooojjjj tragedia

Faceci są wzrokowcami:wink: mogłaś przy nim otwierać :D:D:D:D

reklama
Do góry