reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam stwierdzona OO ostatnie badania dwa lata temu robiłam wyedy wynik homa nie był jakiś wysoki ale ponad normę i wtedy dostałam gluko, a lekarz twierdzi ze w Polsce nie ma badań ze metformina pomaga w ciazy
Bo w Polsce takich badań nie ma. Chodze regularnie do endokrynologa który dużo mi pomógł i od początku mi tłumaczył, że to nie szkodzi dziecku, że można brać ale ginekolodzy nie chcą bo ten lek nie jest na liście dozwolnych w ciąży czy jakoś tak. Ja odstawiłam ale gdzieś w polowie II trymestru. Pogadaj z doktorkiem zawsze mozesz tabletke na pół ciachać.

A jak to wygląda wizytą u niego proszę powiedz mi ile taką wizytą kosztuje co on robi jakie to koszty ile to wszystko trwa ???
Kochana ja byłam tez u niego wyślę ci moj paragon ile ja zapłaciłam

Załączniki

• 148213E2-F83C-4D30-BCC7-1B62C4C3485D.jpeg
    148213E2-F83C-4D30-BCC7-1B62C4C3485D.jpeg
    609,1 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry