reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Bo w Polsce takich badań nie ma. Chodze regularnie do endokrynologa który dużo mi pomógł i od początku mi tłumaczył, że to nie szkodzi dziecku, że można brać ale ginekolodzy nie chcą bo ten lek nie jest na liście dozwolnych w ciąży czy jakoś tak. Ja odstawiłam ale gdzieś w polowie II trymestru. Pogadaj z doktorkiem zawsze mozesz tabletke na pół ciachać.Mam stwierdzona OO ostatnie badania dwa lata temu robiłam wyedy wynik homa nie był jakiś wysoki ale ponad normę i wtedy dostałam gluko, a lekarz twierdzi ze w Polsce nie ma badań ze metformina pomaga w ciazy
Szczescie1986
Kochana ja byłam tez u niego wyślę ci moj paragon ile ja zapłaciłamA jak to wygląda wizytą u niego proszę powiedz mi ile taką wizytą kosztuje co on robi jakie to koszty ile to wszystko trwa ???
Załączniki
Szczescie1986
PrZykro mi czyli masz tak jak ja tez miałam spadkowaNiestety wynik jest 10.99 czyli spadkowa czyli drugi raz dostałam w pysk od losu ;(
No i co u Ciebie wyszło jaki powód spadkowej betyPrZykro mi czyli masz tak jak ja tez miałam spadkowa
Szczescie1986
W czwartek będę miała roZmowe z Pasnikiem i mysle, ze będę wiedziała co jest przyczyna mam już wszystkie badania i podeszłam do biopsji wiec badam się jak się da nim wezmę swoje dzidzie do siebie bo coś się nie chce zadomowić u mnieNo i co u Ciebie wyszło jaki powód spadkowej bety
reklama
Czarnula34
Dziewczyny z innej beczki czy miałyście do zynienia z mięśniakiem krwawiącym po transferze obawiam się żeby nie był złośliwy
Podziel się: