reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a mam pytanie a może za wcześnie dzisiaj pojechałam na ta krew ostatnio oddawalam o 10:30 dzisiaj już o 8 oddałam może jeszcze wzrosnąć jak sądzicie był tu taki przypadek ze urosła??? Może muszę jeszcze wierzyć com o tym sądzicie
Kochana chcialabym napisac co innego ale ona jednak spadła,nie urosła nic:(

Jesuuu wpoerdzielilam dzis 4 paczki. Czy ja jestem normalna?!

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
@anett96 - tak jesteś normalna - ja wczoraj tak te sushi zeżarlam az brzuch bolał - jak to @Biedroneczka83 napisała - polak tak ma:p
Kochana , a tak naprawde - to olej to - widcznie organizm Twój poczebowal tych pączusiów - dobre były ? :confused2:o_O

Dziewczyny smigam spaciu spokojnej nocki ja jutro jadę z rana na drugą betę tylko że do polczyna do szpitala z M tym razem a dzisiaj przez tel tylko byllo:" po co ***** zrobiłaś dzisiaj" tak się wkurzył bo mieliśmy pierwsza robić jutro :) dobranoc kochane :*

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@anett96 - tak jesteś normalna - ja wczoraj tak te sushi zeżarlam az brzuch bolał - jak to @Biedroneczka83 napisała - polak tak ma:p
Kochana , a tak naprawde - to olej to - widcznie organizm Twój poczebowal tych pączusiów - dobre były ? :confused2:o_O
Ja wczoraj tez to sushi prawie do cofki[emoji16][emoji16]
Dobreeee

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane dziewczyny skarbnico wiedzy czy jest ktoś na grupie kto będąc w ciazy brał metę ? Przez cała ciąże ? Jakie zdanie na ten temat maja wasi lekarze ? Js biorę metę id 2 lat glukophage 750xr mam IO jak wiecie udali ni się pozytywna beta czekam na wizytę ❤️ Ale na weryfikacji w 10dpt w klinice pani dr kazała mi odstawić metę z dnia na dzień oczywiście js prosiłam i powiedziała ze po usg odstawiamy ... niewiem co robić

Do góry