Ale masz ladne rzesy. Twoje?DOBRA JA JUŻ JESTEM GOTOWA
Zobacz załącznik 844863
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale masz ladne rzesy. Twoje?DOBRA JA JUŻ JESTEM GOTOWA
Zobacz załącznik 844863
Kochana chcialabym napisac co innego ale ona jednak spadła,nie urosła nicDziewczyny a mam pytanie a może za wcześnie dzisiaj pojechałam na ta krew ostatnio oddawalam o 10:30 dzisiaj już o 8 oddałam może jeszcze wzrosnąć jak sądzicie był tu taki przypadek ze urosła??? Może muszę jeszcze wierzyć com o tym sądzicie
@anett96 - ukradłamAle masz ladne rzesy. Twoje?
@anett96 - tak jesteś normalna - ja wczoraj tak te sushi zeżarlam az brzuch bolał - jak to @Biedroneczka83 napisała - polak tak maJesuuu wpoerdzielilam dzis 4 paczki. Czy ja jestem normalna?!
GratulujeEuthyrox mam brać 125 zamiast 109
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj pytalam czy szticzne wariacie.@anett96 - ukradłam
Ja wczoraj tez to sushi prawie do cofki[emoji16][emoji16]@anett96 - tak jesteś normalna - ja wczoraj tak te sushi zeżarlam az brzuch bolał - jak to @Biedroneczka83 napisała - polak tak ma
Kochana , a tak naprawde - to olej to - widcznie organizm Twój poczebowal tych pączusiów - dobre były ?