Agniecha1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy możesz przybliżyć "przygotowanie immumologiczne " jestem po 5 pełnych procedurach in vitro. Myślę o szczepieniach ...czy też miałaś razem z mężem ..u kogo...?Z pelnym przygotowaniem immunologoczbym udal sie drugi transfer
Babo ja przez 3 tygodnie przytylam 4,5 kgMy już po wizycie ❤ bryka ta nasza Dziuńka jak szalona wszystko spoko tylko waga się u nich psuje chyba A tak serio to musz3 trochę słodycze ograniczyć bo mąż mnie podpierdzielil
@PaulinkaP przykro mi , ściskam ❤
@limoncia1 gratulacje! ❤
@limoncia1 - jupiiiiGratulacje❤❤❤
Hihi ja się tłumaczyłam, że święta były no tak co wizytę ostatnio mam te 2kg na plusie tylko mąż mówi że słodycze polykam w całości posmialismy się ale może i ma rację, że przesadzam ale przecież dziecku nie odmowieBabo ja przez 3 tygodnie przytylam 4,5 kg
Ważne że rośnie! [emoji6] Ale faktycznie na niekompetencje można się wkurzyć... przecież to sprawa życia! [emoji6]Hej ..byłam dzisiaj w Mławie, żeby osobiście odebrać wynik, a tam okazuje się, że ktoś przekazał złe informacje Paulince P I mój prawdziwy wynik to 510,2 - 11 dpt. Tez nie jest źle, ale byłam bardzo zdenerwowana. Okazuje się, że w Żurominie mieli awarię i Toruń się tym zajął. I jak tu się nie denerwować...
Babo ja przez 3 tygodnie przytylam 4,5 kg
stąd ta nazwa właśnie - gratuluję wyboru świetny kolorDzis kupilam lakier hubrydowy o nazwie Twojego nicku [emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
2 transfer po tej całej imunologi tak czy pierwszy odraZu po bo nie czajęZ pelnym przygotowaniem immunologoczbym udal sie drugi transfer