walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Spoko :-)To coś sobie za bardzo nadinterpretowalam /sorkiii
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko :-)To coś sobie za bardzo nadinterpretowalam /sorkiii
No to tak jak pisałam - czas i miejsce nieważne, byle byście się nie spóźniły!!O tototo! Bo jak się narobimy, nakombinujemy, nadźwigamy i potem się okaże, że tam 20zł to chyba padne to już lepiej na tego ksiedza po kolędzie napaść
Padłam wyobraziłam sobie nasze miny po otworzeniu bankomatu a tam rzeczywiście 20 zł
Myślę że jesteśmy gotowe
Padłam wyobraziłam sobie nasze miny po otworzeniu bankomatu a tam rzeczywiście 20 złO tototo! Bo jak się narobimy, nakombinujemy, nadźwigamy i potem się okaże, że tam 20zł to chyba padne to już lepiej na tego ksiedza po kolędzie napaść
Jejku to ja się martwiłam ze przy imsi wydobyli tylko 5 mln dobrych plemników i ze przez to nic nie wyszło. Jednak cenny jest ten jeden jedyny
Możesz napisać jakie to były suplementy? Pewnie już sto razy pisałaś, ja dopiero teraz zaczęłam robić screeny z forum
Pomogę jasne
Padłam wyobraziłam sobie nasze miny po otworzeniu bankomatu a tam rzeczywiście 20 zł
Myślę że jesteśmy gotowe
Ja bym celowała w proboszczaBiedny ksiądz - napadnie go banda kobiet w ruii....
Będzie musiał się święceń zrzec. ))))
To prawdziwe szczęście czyli udany transfer 5 dniowych blastocyst jak rozumiem mam nadzieję że u mnie w brzuszku też im się spodoba ...bo już długa ta moja walkaW pierwszej procedurze mialam zarodki 3 dniowe określane jako bardzo dobre. W drugiej 5cio dniowe. Transfer świeży po punkcji zarodek 4bb nieudany. Udany transfer blastocysty 1, byla bardzo późna i nie miała zadnych oznaczeń literowych i blastocysty 3 cc. Dr oceniła jako kiepskie i kazała uzbroić się w cierpliwość ;-)
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom