reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie kobitki. ..boze jak dawno mnie tutaj nie było ..obecnie przygotowuje się do crio .. podanie mam 9.04.2018 o godzinie 12:20 leki które przyjmuje to luteina duofaston estrogen oraz prolitex .. któraś takie miała przy crio ?

Mój wynik z 11 dpt to 676,7 :)... a jakie cyrki...dzwoniłam do nich koło 20 powiedzieli, że przepraszają, ale nie ma wyniku, więc ich ochrzaniłam i powiedziałam, że w takim razie robiłam u nich badanie ostatni raz. Po czym zadzwoniła do mnie nasza Paulinka P i powiedziała: "dawaj mi numer do nich, ja tam zadzwonie" :D.... po chwili dzwoni do mnie i mówi: Gratulacje jesteś w ciązy. Twój wynik to 676,6. Dzięki Ci Kochana. Jesteś Wielka :*
Beta jak moja [emoji173][emoji173][emoji173] kolejne bliźniaki! Cudownie :-D

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kobitki. ..boze jak dawno mnie tutaj nie było ..obecnie przygotowuje się do crio .. podanie mam 9.04.2018 o godzinie 12:20 leki które przyjmuje to luteina duofaston estrogen oraz prolitex .. któraś takie miała przy crio ?
Tak Kochana ja mam do tego jeszcze mamaDha premium wita d 2000 i flexiparine 0,3

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, gdzie robicie te wszystkie badania krwi po transferach ? W sumie wszystkie tj bete i progesteron :)
Ja po transferze poszłam do enelmedu i powiedziałam ze potrzebuje skierowanie na bete bo mam pozytywny test i dostałam bez problemu i później po poronieniu to samo, doktor wydawał się spoko wiec poszłam do niego teraz no lekarz z kliniki kazał zrobić progesteron przed wizyta żeby sprawdzić czy miałam owulacje bo niewiadomo czy miałam teraz okres i zaczynamy w kolejnym cyklu czy czekamy na okres i dopiero w czerwcu będziemy działać, a ten z enelmedu się w ogóle oburzył ze po co mi to badanie ze ono nic nie pomoże w rozwiązaniu zagadki czy była owulacja czy nie i w zasadzie kazał mi spadać. Nie wiem czy się wkurzył ze przychodzę do niego tylko po skierowania, ale poczułam się okropnie bo chciałam chociaż na tych badaniach zaoszczędzić jak mam i tak wykupiony u nich pakiet.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robię badania w diagnostyce. Mam pakiet z Luxmedu ale nie wszystkie badania i nie na każde moje zawołanie są w pakiecie :( . Teraz już korzystam z możliwości zaoszczedzenia i ciążowe badania robię w pakiecie ale te potrzebne np. przed crio czy po transferze to tylko diagnostyka.

Kochane jak wzięłam lactolosum przedwczoraj dopiero dzisiaj ruszylo tylko że trochę gwałtownie boję się o babla Naszego który mam nadzieję z Nami jest i będzie na całe życie ja zaraz zbieram się na oddanie krwi najgorsze będzie czekanie będę brała wszystko na cito czasami się zdarzało tak przy piątku że wynik był o 14 oby bo tak to zawsze był 16-18:/

Wybaczcie napisze tu bo prywatnie moge wyslac jedna wiadomosc max do 5 osob.
Zatem proszę Syrenki warszawskie o potwoerdzenie przybycia w sobote na 13 do sloika. Mamy zdeklarowanych 11 osob i mam nadzieje ze wszystkie dotrzecie bo cudownie bedzie sie poznac w realu.

@megi1985
@labelladurmiente
@PaulinkaP
@walczaca o szczescie
@Oczekiwanie2017
@zylwia
@Biedroneczka83
@Koniczyna82
@Summer88
@sroka87

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja planuje być :)

reklama
Kochane jak wzięłam lactolosum przedwczoraj dopiero dzisiaj ruszylo tylko że trochę gwałtownie boję się o babla Naszego który mam nadzieję z Nami jest i będzie na całe życie ja zaraz zbieram się na oddanie krwi najgorsze będzie czekanie będę brała wszystko na cito czasami się zdarzało tak przy piątku że wynik był o 14 oby bo tak to zawsze był 16-18:/

Trzymam kciuki kochana który dzisiaj dzień?

Do góry