reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie kobitki. ..boze jak dawno mnie tutaj nie było ..obecnie przygotowuje się do crio .. podanie mam 9.04.2018 o godzinie 12:20 leki które przyjmuje to luteina duofaston estrogen oraz prolitex .. któraś takie miała przy crio ?

Mój wynik z 11 dpt to 676,7 :)... a jakie cyrki...dzwoniłam do nich koło 20 powiedzieli, że przepraszają, ale nie ma wyniku, więc ich ochrzaniłam i powiedziałam, że w takim razie robiłam u nich badanie ostatni raz. Po czym zadzwoniła do mnie nasza Paulinka P i powiedziała: "dawaj mi numer do nich, ja tam zadzwonie" :D.... po chwili dzwoni do mnie i mówi: Gratulacje jesteś w ciązy. Twój wynik to 676,6. Dzięki Ci Kochana. Jesteś Wielka :*
Beta jak moja [emoji173][emoji173][emoji173] kolejne bliźniaki! Cudownie :-D

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kobitki. ..boze jak dawno mnie tutaj nie było ..obecnie przygotowuje się do crio .. podanie mam 9.04.2018 o godzinie 12:20 leki które przyjmuje to luteina duofaston estrogen oraz prolitex .. któraś takie miała przy crio ?
Tak Kochana ja mam do tego jeszcze mamaDha premium wita d 2000 i flexiparine 0,3

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, gdzie robicie te wszystkie badania krwi po transferach ? W sumie wszystkie tj bete i progesteron :)
Ja po transferze poszłam do enelmedu i powiedziałam ze potrzebuje skierowanie na bete bo mam pozytywny test i dostałam bez problemu i później po poronieniu to samo, doktor wydawał się spoko wiec poszłam do niego teraz no lekarz z kliniki kazał zrobić progesteron przed wizyta żeby sprawdzić czy miałam owulacje bo niewiadomo czy miałam teraz okres i zaczynamy w kolejnym cyklu czy czekamy na okres i dopiero w czerwcu będziemy działać, a ten z enelmedu się w ogóle oburzył ze po co mi to badanie ze ono nic nie pomoże w rozwiązaniu zagadki czy była owulacja czy nie i w zasadzie kazał mi spadać. Nie wiem czy się wkurzył ze przychodzę do niego tylko po skierowania, ale poczułam się okropnie bo chciałam chociaż na tych badaniach zaoszczędzić jak mam i tak wykupiony u nich pakiet.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robię badania w diagnostyce. Mam pakiet z Luxmedu ale nie wszystkie badania i nie na każde moje zawołanie są w pakiecie :( . Teraz już korzystam z możliwości zaoszczedzenia i ciążowe badania robię w pakiecie ale te potrzebne np. przed crio czy po transferze to tylko diagnostyka.

Kochane jak wzięłam lactolosum przedwczoraj dopiero dzisiaj ruszylo tylko że trochę gwałtownie boję się o babla Naszego który mam nadzieję z Nami jest i będzie na całe życie ja zaraz zbieram się na oddanie krwi najgorsze będzie czekanie będę brała wszystko na cito czasami się zdarzało tak przy piątku że wynik był o 14 oby bo tak to zawsze był 16-18:/

Wybaczcie napisze tu bo prywatnie moge wyslac jedna wiadomosc max do 5 osob.
Zatem proszę Syrenki warszawskie o potwoerdzenie przybycia w sobote na 13 do sloika. Mamy zdeklarowanych 11 osob i mam nadzieje ze wszystkie dotrzecie bo cudownie bedzie sie poznac w realu.

@megi1985
@labelladurmiente
@PaulinkaP
@walczaca o szczescie
@Oczekiwanie2017
@zylwia
@Biedroneczka83
@Koniczyna82
@Summer88
@sroka87

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja planuje być :)

reklama
Kochane jak wzięłam lactolosum przedwczoraj dopiero dzisiaj ruszylo tylko że trochę gwałtownie boję się o babla Naszego który mam nadzieję z Nami jest i będzie na całe życie ja zaraz zbieram się na oddanie krwi najgorsze będzie czekanie będę brała wszystko na cito czasami się zdarzało tak przy piątku że wynik był o 14 oby bo tak to zawsze był 16-18:/

Trzymam kciuki kochana który dzisiaj dzień?

Do góry