reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymam kciuki kochana który dzisiaj dzień?
6 dpt najgorsze jest to że punkt pobrań czynny od 8 a ja megaaaa głodna i do tego lekko mnie mdli zresztą zauważyłam ze od 2 dni jak leżę na prawym boku mam zgage i mnie mdli a na lewym jak leżę nic zagadka tysiąclecia:/

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie mam dylemat czy jechać do szpitala gdzie będę miała po 2 h czy jechać do diagnostyki gdzie beta będzie dopiero o 16 tylko ze. Jak do szpitala to mam 25 km w jedną stronę

Ja właśnie mam dylemat czy jechać do szpitala gdzie będę miała po 2 h czy jechać do diagnostyki gdzie beta będzie dopiero o 16 tylko ze. Jak do szpitala to mam 25 km w jedną stronę

Haha! Przylapana;) teraz prosimy jak na spowiedzi - plec, wiek rozmiar buta haha;) napisz cos o sobie, gdzie sie leczysz, jakie wskazanie do ivf itp. Nie siedz w krzakach, w kupie razniej, sama sie wstydalam przez 3 miesiace i czytalam z krzakow - nie podczytywalam - STUDIOWALAM kazda literke doslownie:D zanim sie odwazylam odezwac juz bylam uzalezniona;) a okazalo sie.ze nikt tu nie gryzie:p

:) ujawnilam się już jakiś czas temu tylko jakoś się nie udzielalam ;) ale obiecuję poprawę :biggrin2:.
Problem zarówno u mnie jak i M. Endometrioz, słabe nasienie . I ostatnio dowiedziałam się również o mthfr C677T w wersji homo.

Leczę się w invimed w-wa.

Kochane jak wzięłam lactolosum przedwczoraj dopiero dzisiaj ruszylo tylko że trochę gwałtownie boję się o babla Naszego który mam nadzieję z Nami jest i będzie na całe życie ja zaraz zbieram się na oddanie krwi najgorsze będzie czekanie będę brała wszystko na cito czasami się zdarzało tak przy piątku że wynik był o 14 oby bo tak to zawsze był 16-18:/

Powodzenia! [emoji4] masz racje, tez uwqzam, ze najlepiej jest jednak doplacic troche i miec wyniki szybciej [emoji4] tym bardziej ze nie sa to jakies duze kwoty, pamietam ze w centralnym lab Diagnostyki doplata byla cos ok 2-5zl do wyniku

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
6 dpt najgorsze jest to że punkt pobrań czynny od 8 a ja megaaaa głodna i do tego lekko mnie mdli zresztą zauważyłam ze od 2 dni jak leżę na prawym boku mam zgage i mnie mdli a na lewym jak leżę nic zagadka tysiąclecia:/

To nie za szybko na betę jak dzisiaj dopiero 6 dzień; )

Do góry