Jak na moje to jestes dobrze obstawiona progesteronem i tu nie ma innego rozwiazania. W moim przypadku bylo plamienie implantacyjne i coagle juz cos lecialo rozowy aplikator- dwa dnk brazu potem kilka dni czysto i znowu rozowo beazowo i czysto. Tak do 13 tc. mialam krwiaki. musze uwazac na siebie do 20 tc.Kochana 600 dopochwowe, 3x1 duphaston, i 1 x prolutex plus 1 x encorton i acard 1x fraxiparine 0,4, 3*1 nospe ,2*1 mama dha i 1x 100 euthyrox i 1* wid d 2000 mam tak zamiar właśnie betę jutro zrobić a progesteron i tak muszę bo lekarz mi kazal
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziękuję Kochana povieszylas mnieJak na moje to jestes dobrze obstawiona progesteronem i tu nie ma innego rozwiazania. W moim przypadku bylo plamienie implantacyjne i coagle juz cos lecialo rozowy aplikator- dwa dnk brazu potem kilka dni czysto i znowu rozowo beazowo i czysto. Tak do 13 tc. mialam krwiaki. musze uwazac na siebie do 20 tc.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
gooossia17
Fanka BB :)
Hehe... A kiedy zeszlas do 0 z progesteronem? W ktorym tygodniu on kazal Ci odstawic?
Ja do progesteronu 0 zeszłam w 17tc. Byłam na luteinie dopochwowo. Po pozytywnej becie 2 tygodnie była 3x1, do 13tc 2x1 i do 17 tc 1x1z [emoji4]z estrofemu, encorton i duphastonu zeszłam bardzo szybko.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No cześć Kochana- Ja Ciebie tez nawet na privie pisałyśmy bo Ty tez w ferti, prawda?O ja Cie kojarze[emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Masz racje. Ten miesiac odczekam na badania a wezme w przyszlym cyklu.@Kurcia ja bym brala nawet ten miesiac. Ktoras kiedys tu pisala ze kazda @ to przy endomendzie masakra jest. A tak, dobre i miesiac wyciszenia, a jakbys miala isc dlugim protokolem to moze antykow nie.bedziesz musiala juz.lykac tylko od razu gonapeptyl
Tylko dr G mowil ze chyba bedzie planowal krotki protokol. Ale antyki (czyli powiedzmy to Vissane) chyba nie przeszkadzaja w krotkim? Bo zeby byl dlugi to musi byc gonapeptyl (menopauza) nie?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
No to wychodz z tych krzaczorow i zdawaj nam tu relacje na swoj temat co jest wskazaniem do ivf i jak tam ta twoja stymulacja przebiegaoczywiście wina telefonu . Już cofnełam Ja sobie tak czytam Was trochę z krzaków i cieszę się ze wszystkich dobrych wiadomości ( gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom ) i smutno mi z powodu wszystkich zlych . Życie czasami daje nam nieźle w kość.
U mnie trochę się dzieje. Jestem w trakcie stymulacji ale jakoś słabo idzie
gosia321
Biedroneczka ty to jestes
W sensie z krzaków nas podglądasz??
Padlam normalnie
gooossia17
Kochane powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz czy jest sens wykupywac weryfikacje po transferze? Czyli 3 telefony do lekarza z wynikami progesteronu estradiolu i bhcg koszt to 450 zl. I jak bylo w pakiecie procedury ze swiezym transferem to spoko bo bylo w kosztach. A teraz nie powiem ze troche duzy to koszt za 3 telefony.
Jak myslicie ?
Tez tak uważam. I jeszcze zawsze to dodatkowy stres. Bo już na sama myśl o telefonie ciśnienie się podnosi. Ja bym na spokojnie te 8 czy 7 dni poczekała do bety [emoji4]
gosia321
No nie przesadzaj reszta sie nie przyznaje poprostu ja 84 wiec jestesmy w tej samej druzynieKurde tak czytam i tu wszystkie dziewczyny 89 86 90 itd tylko ja taki staruch 83; mam nadzieje ze jeszcze jakieś pełne jaja wyprodukuje....
Tak mnie wzięło na rozterki wieczorowa pora.....
reklama
dżoasia
Biedroneczko, nic sie nie smutaj, moj M z twojego rocznikaKurde tak czytam i tu wszystkie dziewczyny 89 86 90 itd tylko ja taki staruch 83; mam nadzieje ze jeszcze jakieś pełne jaja wyprodukuje....
Tak mnie wzięło na rozterki wieczorowa pora.....
Podziel się: