reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Plum1986 a kuku :) Cofniesz mi ocene na poprzedniej stronie? :) Co słychać? Czemu się ukrywasz? :p

:) oczywiście wina telefonu . Już cofnełam :-) :) Ja sobie tak czytam Was trochę z krzaków i cieszę się ze wszystkich dobrych wiadomości ( gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom :-) :)) i smutno mi z powodu wszystkich zlych :(. Życie czasami daje nam nieźle w kość.

U mnie trochę się dzieje. Jestem w trakcie stymulacji ale jakoś słabo idzie :(

Dziewczyny smigam spać bo zaspiam na siedząco jutro jadę zrobić progesteron betę i tsh ft3 i ft4 czy że tsh bez skierowania bo mój doktorek rodzinnym nakazał że pielęgniarki bez jego zgody mają zakaz wypisywania a on jest 10 a ja z rana oddaje krew a o 9 leki biorę więc muszę zavulic za badania z Morfologia się wstrzymam tylko zastanawiam się co z hormonów mogę zrobić poza tym co napisalam

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

:) oczywiście wina telefonu . Już cofnełam :-) :) Ja sobie tak czytam Was trochę z krzaków i cieszę się ze wszystkich dobrych wiadomości ( gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom :-) :)) i smutno mi z powodu wszystkich zlych :(. Życie czasami daje nam nieźle w kość.

U mnie trochę się dzieje. Jestem w trakcie stymulacji ale jakoś słabo idzie :(

1afd787a184b1bec3d757ceab228d9f3.jpg

W sensie z krzaków nas podglądasz??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde tak czytam i tu wszystkie dziewczyny 89 86 90 itd tylko ja taki staruch 83; mam nadzieje ze jeszcze jakieś pełne jaja wyprodukuje....
Tak mnie wzięło na rozterki wieczorowa pora.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry