reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Plum1986 a kuku :) Cofniesz mi ocene na poprzedniej stronie? :) Co słychać? Czemu się ukrywasz? :p

:) oczywiście wina telefonu . Już cofnełam :-) :) Ja sobie tak czytam Was trochę z krzaków i cieszę się ze wszystkich dobrych wiadomości ( gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom :-) :)) i smutno mi z powodu wszystkich zlych :(. Życie czasami daje nam nieźle w kość.

U mnie trochę się dzieje. Jestem w trakcie stymulacji ale jakoś słabo idzie :(

Dziewczyny smigam spać bo zaspiam na siedząco jutro jadę zrobić progesteron betę i tsh ft3 i ft4 czy że tsh bez skierowania bo mój doktorek rodzinnym nakazał że pielęgniarki bez jego zgody mają zakaz wypisywania a on jest 10 a ja z rana oddaje krew a o 9 leki biorę więc muszę zavulic za badania z Morfologia się wstrzymam tylko zastanawiam się co z hormonów mogę zrobić poza tym co napisalam

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

:) oczywiście wina telefonu . Już cofnełam :-) :) Ja sobie tak czytam Was trochę z krzaków i cieszę się ze wszystkich dobrych wiadomości ( gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom :-) :)) i smutno mi z powodu wszystkich zlych :(. Życie czasami daje nam nieźle w kość.

U mnie trochę się dzieje. Jestem w trakcie stymulacji ale jakoś słabo idzie :(

1afd787a184b1bec3d757ceab228d9f3.jpg

W sensie z krzaków nas podglądasz??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde tak czytam i tu wszystkie dziewczyny 89 86 90 itd tylko ja taki staruch 83; mam nadzieje ze jeszcze jakieś pełne jaja wyprodukuje....
Tak mnie wzięło na rozterki wieczorowa pora.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry