Malinka1989
Zaangażowana w BB
Jednego 3AAA miałaś jednego kropka podanego czy dwa? Bo gdzieś mi to umknęło w pamięci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednego 3AAA miałaś jednego kropka podanego czy dwa? Bo gdzieś mi to umknęło w pamięci.
Nie wiem już komu podziękowałam a komu nie, więc dziękuję Wam wszystkim !!! Cieszę się bardzo i dzięki za każde dobre słowo, za pocieszenia i w ogóle za wszystko :*:*:*
z jednego zarodka to raczej nieGratululuję!!! Czyżby kolejne bliźniaki?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
z jednego zarodka to raczej nie
Zawsze mógł się podzielić nigdy nie mów nigdyz jednego zarodka to raczej nie
Jednego 3AA
Ja niestety nie dam radyWybaczcie napisze tu bo prywatnie moge wyslac jedna wiadomosc max do 5 osob.
Zatem proszę Syrenki warszawskie o potwoerdzenie przybycia w sobote na 13 do sloika. Mamy zdeklarowanych 11 osob i mam nadzieje ze wszystkie dotrzecie bo cudownie bedzie sie poznac w realu.
@megi1985
@labelladurmiente
@PaulinkaP
@walczaca o szczescie
@Oczekiwanie2017
@zylwia
@Biedroneczka83
@Koniczyna82
@Summer88
@sroka87
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no wlasnie!Paulinka cos ty tam.qwa nagadala??
HAHA miałam 5 ... no byłoby cudownie dzięki Kochana :*Boże kobieto co miałaś z biologii?? Słyszałaś o bliźniętach jednojajowych )))))
Bardzo Ci gratuluje kochana jeszcze raz super wieści!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom