Szczescie1986
Fanka BB :)
To powodzenia kochanaNam zostały tylko 2 mrozaki wiec chciałabym zrobić jakieś dodatkowe badania zeby nie ich stracić :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To powodzenia kochanaNam zostały tylko 2 mrozaki wiec chciałabym zrobić jakieś dodatkowe badania zeby nie ich stracić :/
No mi blizej do strzegowa ale tez bliskooooo miło to słyszeć ja nie jestem z samej Mławy, ale okolic
A nie za duzo to 2x dziennie to mama dha?Kochane czy jak biorę teraz mamaDha premium 2 x dziennie to dobrze i procz tego wid d 200 z suplementacji witaminowych
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Na wszystkie procedury? CZy na jakaś ograniczona liczbę ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Każdy mówi bardzo oględnie 'bardzo drogie leki', czy możecie mi chociaż trochę przybliżyć ile kosztują np te zastrzyki do stymulacji ? Nie pamiętam jak się nazywająJeśli jesteś w zusie do leki do symulacji masz refundowane - dostajesz receptę z Rka. Wtedy są już mega drogie a nie zabójczo drogie. PiS zniósł refundację procedur ale refundacja leków a razie została.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Każdy mówi bardzo oględnie 'bardzo drogie leki', czy możecie mi chociaż trochę przybliżyć ile kosztują np te zastrzyki do stymulacji ? Nie pamiętam jak się nazywają
Batdzo sie ciesze ze wszystko jest ok !!Dziewczyny, byłam u onkologa, wszystko jest ok! To bardzo wczesny stan przedrakowy, usunięty w samą porę. Dla spokoju ducha jeszcze dam materiał do przebadania gdzie indziej, ale lekarz powiedział, że spokojnie możemy podchodzić do in vitro w tym cyklu jeszcze sobie dam spokój, poczekam na ten ostateczny wynik, a w maju wracam po mrozaczka czuję się dzisiaj, jakbym wygrała życie
Tak mi kazał że względu że u mnie nie był problem z zagrożeniem a z utrzymaniem bablaA nie za duzo to 2x dziennie to mama dha?