reklama
Ja w tym cyklu od 3 dnia tez biore estrofem i jeszcze lenzetto. Transfer bedzie na sztucznym cyklu wiec mi sie wydaje ze wlasnie o to chodzi ze pecherzyki nie rosna i nie ma owulacji. Ale moze dziewczyny cos jeszcze madrego dodadza bo to tylko na moja logike to tak wyglada.. A Ty tez bedziesz miala teraz transfer ?Ja mam za sobą 1 zarodek, 2 puste jaja i 2 biochem.
Jestem od 2 cykli na intralipidzue, accofilu (bo immunologia rozjechana) i nawrt owulacji nie było.... ani teraz, ani miesiąc temu.
Teraz brałam jeszxze estrofem od 2 dc, dziś 15-ty. Przez tydzuen 1x1, potem 2x1. Na poprawę endo.
A Wy estrofem bierzecie na co przed in vitro? Mize to estrofem spowodował zakłócenie owulacji?
dżoasia
Fanka BB :)
Ze co qrwa? Ale.po co ten estrofem? Sprzed procedury? A w jakim celu dr kazal ci brac az taka dawke??! Chyba ze specjalnie.cie chcial.jakos wyciszyc, to ok, rozumiem, ale chyba nie byly to cykle na starania???Czyli ja znalazłam winowajce moich brak OWU z przed procedury. W ostatnich 3 podejsciach brałam 3×1 estrofem od 3dc.
Never give up
Kochana ja to biorę teraz przy crioZe co qrwa? Ale.po co ten estrofem? Sprzed procedury? A w jakim celu dr kazal ci brac az taka dawke??! Chyba ze specjalnie.cie chcial.jakos wyciszyc, to ok, rozumiem, ale chyba nie byly to cykle na starania???
A chodziło mi że miałam zawsze OWU przed podejściem do IVF. Nie brałam tego przed cała procedura
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Aktualnie 3 lata i 4 miesiące po operacji, endomęda w 3 stopniu i nieoperacyjny guz endometrialny. A mimo to 18tc [emoji6]Wlasnie wiem. Tyle ze ja torbieli nie mam. Tylko endometrioze w otrzewnej mialam.Ja jestem rok po operacji... a Ty jestes ile po? I ktorego stopnia masz endometrioze?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Aaaa, no to w takim razie prawidlowo. Czyli cykl sztuczny, wiec owu masz nie miec, o to w tym chodzi. Czyli nie pisz o winowajcyKochana ja to biorę teraz przy crio
A chodziło mi że miałam zawsze OWU przed podejściem do IVF. Nie brałam tego przed cała procedura
Waleczna ogroooomne gratulacje. Napisz nam w wolnej chwili gdzie robiłaś i jaki protokół przy twoim amh. No i ( Murawa nie czytaj) jakie masz cyferki z przodu pesela
Ihahaaaaiihaaa Obłęd z Tobą nooormalnie Kocham Cię Wariatko!!!
Never give up
Ale nawet jak to odstawiam to nie mam OWU tylko o to chodziłoAaaa, no to w takim razie prawidlowo. Czyli cykl sztuczny, wiec owu masz nie miec, o to w tym chodzi. Czyli nie pisz o winowajcy
Asienka ja czasami jestem mało rozgarnieta
Rany jedyna niebrzemienna tu zostałam i za Was wszystkie muszę się upić. Wyzwanie....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@Biedroneczka83 jeeeestem Z Tobą-pije razem
reklama
Hey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...
Są tu kobietki że Szczecina i okolic? [emoji848]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Witam!Zgłaszam się ja !!!z okolic
Podziel się: