reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Marker ca 125 jest markerem nowotworowym robionym przy nowotworach w obrebie macicy ale to sa wartosci takie ze oczy na wierzch wychodza. A jesli jest to liczba 2 cyfrowa to swiadczyc moze o stanie zapalnym torbieli
Wlasnie wiem. Tyle ze ja torbieli nie mam. Tylko endometrioze w otrzewnej mialam.
Ja powtarzałam ca125 dopiero 2 miesiące po operacji i był spadek a przed miałam w granicach 140. Nawet teraz przed podejściem miałam 122.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem rok po operacji... a Ty jestes ile po? I ktorego stopnia masz endometrioze?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ja po 5 transferach beta nie drgnęła,a w 6 coś ruszyło sięo_O po badaniach u Pasnika wodze ze cos jest nie tak , jestem tez po świeżej biopsji i czekam i dopiero potem będę podchodzić o_O kochana Pasnik wie co robi i wie jakie badania zlecic
Nam zostały tylko 2 mrozaki wiec chciałabym zrobić jakieś dodatkowe badania zeby nie ich stracić :/

reklama
Do góry