reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane czy jak biorę teraz mamaDha premium 2 x dziennie to dobrze i procz tego wid d 200 z suplementacji witaminowych

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ze mną jest wszytko w porządku- jak w książce [emoji6] za to M. słabe nasienie,mało ruchliwe a nawet ostatnio kręcące się w kółko plemniki do tego bardzo dużo plemników z wadą główki... żadne kuracje suplementami ani lekami nie robią rewelacji,oczywiście suplenentuje wciąż... żylaki wykluczone... androlog mówi że nic nie może pomóc [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Witaj mam nadzieję że długo nie będziesz czekać a w grupie raźniej to wszystko ogarnąć i przeżyć.

Termin na 29.12 urodziłam 13.12 na ten dzień miałam planowana cesarke. Cała ciąża książkowa, wszytko dobrze, ani jednego dnia w szpitalu nie spędziłam. A dzieci ur 3010 i 56 i 2730 i 55 [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekne, ze tak sie wyraze, parametry [emoji7] [emoji3] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
to nie takie małe te Twoje dzieciaczki były jak na bliźniaki :) A Ty taka chuda... no i powiedz gdzie Ty je pomieściłaś??? [emoji14] :D
Wlasnie moj gin mowil mi o tym ze w przypadku drobnych mam, blizniaki nie maja miejsca na donoszenie do odpowiednich rozmiarow i sa wczesniaki..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry