reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Musimy się za nie napić!!! ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie [emoji16] Warszawskie Dziewczęta! W sobotę to my tak bardziej kawa czy bardziej piwo/wino? Ciężarnych nie pytam, bo wiadomo [emoji16] Ale te co mogą jakie maja plany, gdyż nie wiem czy przyjechać swoim autem, czy taksówka [emoji12]

Wlasnie [emoji16] Warszawskie Dziewczęta! W sobotę to my tak bardziej kawa czy bardziej piwo/wino? Ciężarnych nie pytam, bo wiadomo [emoji16] Ale te co mogą jakie maja plany, gdyż nie wiem czy przyjechać swoim autem, czy taksówka [emoji12]

Kuźwa dziewczyny robicie smaka:p Jakby nie to że nie mam kondycji po zimie to wiem, gdzie pojechałabym w sobote na rowerze:laugh2:

Hey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...

Są tu kobietki że Szczecina i okolic? [emoji848]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Witaj Kochana [emoji4] jesli dobrze pamoetam to Murawa jest chyba z okolic Szczecina [emoji5]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ze mną jest wszytko w porządku- jak w książce [emoji6] za to M. słabe nasienie,mało ruchliwe a nawet ostatnio kręcące się w kółko plemniki do tego bardzo dużo plemników z wadą główki... żadne kuracje suplementami ani lekami nie robią rewelacji,oczywiście suplenentuje wciąż... żylaki wykluczone... androlog mówi że nic nie może pomóc [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Witaj ;)
To taki przypadek jak moj tylko u mnie dochodzi immunologia.
Ruch tylko 3% reszta bez ruchu. Na poczatku tez bylo duzo z wada glowki ale tu polecam mace 500 mg firmy swanson nam pomoglo morfologia z 6% po 2 tygodniach wzrosla do 18. Ruch troche sie poprawil po salfazinie
Moze sprobojcie zaszkodzic nie zaszkodzi a moze pomoc

Zobacz załącznik 844610
Cześc wirtualne Ciocie :)
Wszystko u nas w porządku - rośniemy jak na drożdżach, serduszko bije jak dzwon - i prawdopodobnie jestem dziewczynką - profesor napisał w nawiasie trzy razy znak zapytania - bo byłam odwrócona pupcią [emoji173]️:)
Następna wizyta 10 maja i od razu mamy usg połówkowe wtedy :)
Każdej z Was życzymy takich dobrych wiadomości - i za wszystkie trzymamy mocno kciuki :)
[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Zobacz załącznik 844610
Cześc wirtualne Ciocie :)
Wszystko u nas w porządku - rośniemy jak na drożdżach, serduszko bije jak dzwon - i prawdopodobnie jestem dziewczynką - profesor napisał w nawiasie trzy razy znak zapytania - bo byłam odwrócona pupcią ❤️:)
Następna wizyta 10 maja i od razu mamy usg połówkowe wtedy :)
Każdej z Was życzymy takich dobrych wiadomości - i za wszystkie trzymamy mocno kciuki :)
Mala cudna istotka :*

reklama
Haha ze mnie po zimie taki kolarz jak z koziej dupy trabka:D ale jutro jak bedzie ladna pogoda to biere i jade chociaz kawalek, bo jak sie kiedys od razu do pracy 10km puszcze to umre w polowie drogi:p
@Never give up to sie mozemy w polowie drogi do Czestochowy spotkac:D
Asia ale jutro ma byc deszczowo i burzowo [emoji5]

Do góry