reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kuźwa dziewczyny robicie smaka[emoji14] Jakby nie to że nie mam kondycji po zimie to wiem, gdzie pojechałabym w sobote na rowerze:laugh2:

Dżoasia! A moze nie rowerem ale... pociągiem przyjedziesz? I to bardzo poważna propozycja! Przenocuje Cie i w niedziele wrócisz. Daaaaawaj do nas [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No siemkaaaa ciotki [emoji173] u nas wszystko super :) malutka rośnie jak na drożdżach i odrazu rozlozyla nogi dla lekarza :D waży 364g [emoji173]
Poniżej stópka do całowania [emoji173] :)
165b09debf4d62c7a683233b9c199bf4.jpg
a289dc33cb5cc1ffc1b0337819b2b57c.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudo :* i jakie piekne zdjecie stopki

Witam się wieczorowo [emoji5]dziś po moim gorszym dniu - nastrój totalnie do doopy, przepłakałam pół dnia - umówiłam się na wizytę. Bałam się okropnie bo ja bez żadnych objawów, nic. Na usg jednak ukazał się mym oczom mały ludek [emoji7][emoji7][emoji7]i serduszko już pięknie pikało [emoji173]️jestem przeszczęśliwa [emoji7][emoji7][emoji7]nadal w to nie wierzę, serio. Dla mnie to jest jak cud! Łatwo nie było przez te 3 lata, chwil zwątpienia całe mnóstwo i morze wylanych łez i o to jest [emoji173]️ małe serduszko już we mnie bije [emoji7][emoji173]️cudzie trwaj [emoji173]️[emoji1317]

GRATULACJE z całego serca [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Urlop na żądanie [emoji16]

Ehh, u mnie cos takiego nie istnieje. Tzn teoretycznie nikt mi nie zabrania ale nie chciałabym, żeby mi ludziska wykorzystywali UŻ z ten sposób, więc ja też im tego nie będę podpowiadać ;)
Myślę, że będzie Was na tyle, że nie będziecie się nudzić :)

Do góry