misis188
Fanka BB :)
Dokladnie kochana glaszcz ladnie brzuszekTo chyba też zależy jakieś klasy blastka nie wiem poczekamy zobaczymy jestem pozytywnie nastawiona mój maluszek niech rośnie; )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie kochana glaszcz ladnie brzuszekTo chyba też zależy jakieś klasy blastka nie wiem poczekamy zobaczymy jestem pozytywnie nastawiona mój maluszek niech rośnie; )
Ja jechałam teraz 12 h a jestem w 30 tc i robiliśmy przerwy co 2-3 h. Dosłownie kilka minut, żeby się przejśc i rozprostować kości.Dziewczyny dzisiaj wyjeżdżam na urlop do domu do Chorwacji będziemy jechać około 5-6 godzin co ile musze robić pauze?
Kibicuje Wam bardzo tym razem już musi się udać U mnie zależy od dnia. Miewam straszne bóle głowy ale jakoś sobie z nimi daję radę. 11 kwietnia mam pierwsz usg prenatalne także czekam w napięciuDziękuję.
Już wracam. Mam nadzieję, że teraz nam się uda.
A jak u Ciebie? Jak się czujesz?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
...mleka
86!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lekarz powiedział że zapowiada się ładnie; ) w piątek mam zrobić krew powtórzyć i mam myśleć pozytywnieDokladnie kochana glaszcz ladnie brzuszek
Dokładnie. Ja na jutro mialam z 4 miesiecznym wyprzedzeniem umowiona wizyte u mojej gin ktora bedzie mi prowadzila ciaze. No to ide... po recepte na Euthryox... bo po nic wiecej...Dziękuję. [emoji11]
Najpierw się musiałam naczekać a teraz może już z górki.
Myślałam pierwotnie, że do tego czasu już dawno będziemy latać z brzuszkami ale może teraz nam się uda. Będę trzymała kciuki za Ciebie w czerwcu.
Właśnie czytam możliwe powikłania po histero, po co mi to dali do czytania? [emoji26]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. Na 26.04 wiec mam nadzieje ze @ nie przyjdzie zlosliwie wczesniej bo bede musiala na maj przekladac...Udalo Ci sie przelozyc badanie?
Boszzzz dziewczyny jaka miałam ochotę na szklankę Coli mam nadzieję że nie zaszkodzi zjazdlam obiadek flaczki i do tego bluzeczka
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo ja pieknie po cichu gratuluje :*Dziewczyny, czy ja dobrze widzę?