reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję. :)
Już wracam. Mam nadzieję, że teraz nam się uda.
A jak u Ciebie? Jak się czujesz?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kibicuje Wam bardzo tym razem już musi się udać:biggrin2::biggrin2: U mnie zależy od dnia. Miewam straszne bóle głowy ale jakoś sobie z nimi daję radę. 11 kwietnia mam pierwsz usg prenatalne także czekam w napięciu ;);)

Dziękuję. [emoji11]
Najpierw się musiałam naczekać a teraz może już z górki. ;)
Myślałam pierwotnie, że do tego czasu już dawno będziemy latać z brzuszkami ale może teraz nam się uda. Będę trzymała kciuki za Ciebie w czerwcu.

Właśnie czytam możliwe powikłania po histero, po co mi to dali do czytania? [emoji26]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie. Ja na jutro mialam z 4 miesiecznym wyprzedzeniem umowiona wizyte u mojej gin ktora bedzie mi prowadzila ciaze. No to ide... po recepte na Euthryox... bo po nic wiecej...
Udalo Ci sie przelozyc badanie?
Tak. Na 26.04 wiec mam nadzieje ze @ nie przyjdzie zlosliwie wczesniej bo bede musiala na maj przekladac...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Boszzzz dziewczyny jaka miałam ochotę na szklankę Coli mam nadzieję że nie zaszkodzi zjazdlam obiadek flaczki i do tego bluzeczka

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Boszzzz dziewczyny jaka miałam ochotę na szklankę Coli mam nadzieję że nie zaszkodzi zjazdlam obiadek flaczki i do tego bluzeczka

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Oooo zachcianeczki [emoji6]
Wszystko jest dla ludzi i dla zakorzenionych zarodków - coca cola też [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry