Never give up
Fanka BB :)
To sprawdź bo może już są wynikiinternetowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To sprawdź bo może już są wynikiinternetowo
Czyli katowice gynceTransfer dr Grettka robił
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kochana najwazniejszy jest przyrost. Ty mialas blastke. Ja mialam zarodki dwudniowe i 10 czy 11 dpt mialam.11,3 a juz koncze 5 mc tak ze glowa do gory mamuskaU was takie duże te bety u mnie tylko 11.75 zaczynam sie denerwowac a to 7dpt boję sis ;(
Super❤❤❤ Jezu jaki cudowny dzien❤86!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moj Hubcio tez byl transferowany przez lekarza nr 1 Grettke❤Czyli katowice gynce
Spradzałam już parę razy i nic ... babka przy pobieraniu krwi powiedziała że niestety, ale wynik dopiero jutroTo sprawdź bo może już są wyniki
Dziękuję.Trzymaj się ciepło kochana!!!!
To chyba też zależy jakieś klasy blastka nie wiem poczekamy zobaczymy jestem pozytywnie nastawiona mój maluszek niech rośnie; )Kochana najwazniejszy jest przyrost. Ty mialas blastke. Ja mialam zarodki dwudniowe i 10 czy 11 dpt mialam.11,3 a juz koncze 5 mc tak ze glowa do gory mamuska