U
użytkowniczka v
Gość
Gratulacje! Super czytać takie wiadomości!Jest wynik 69, 64
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Super czytać takie wiadomości!Jest wynik 69, 64
dokładnie, mogłam tak powiedziećMalinka trzeba było powiedziec że na ten wynik czeka ok 50 osób i ma być na cito
Trzymaj się ciepło kochana!!!!Hej Kobiety, jestem w szpitalu i czekam na histeroskopię, trochę stres mnie zżera. Trzymajcie proszę kciuki. Końcem kwietnia będę miała trzeci transfer ale ten czas leci. Wydawało mi się, że się nie doczekam tak dalekie to było w perspektywie.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
@Malinka1989 a masz odebrać osobiście czy wynik będziesz mieć internetowo??A ja dalej w niepewności, dopiero jutro wynik
Masz rację wierzę w swojego malutkiego Babelka; ) rośnie tam sobie niech rośnie pięknie; )Najwazniejszy jest przyrost! Nie ma co sie martwic, bo twój brzuszek teraz spokoju potrzebuje! Ale latwo ci do piątku nie będzie wytrwac.
Musimy się za nie napić!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm objawy takie ze codziennie boli mnie brzuch a tak to żadnychGraaatulaaacjeeee...rety jak cudnie!!!
Czy masz jakies objawy?? Dzis jest moj rowniez 7dpt.
internetowo@Malinka1989 a masz odebrać osobiście czy wynik będziesz mieć internetowo??
Waleczna ogroooomne gratulacje. Napisz nam w wolnej chwili gdzie robiłaś i jaki protokół przy twoim amh. No i ( Murawa nie czytaj) jakie masz cyferki z przodu peselaMój wynik 27,66 w 6dpt