reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dobranoc kochane spokojnej nocki , powiem Wam szczerze że spojrzqlam w kalendarz i jakoś dziwnie spokojna jestem :)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczepienia wykonuje sie przy probkemach z immunologia. Ja je miałam bo mialam złe wyniki, tak samo dżoasia tez ma złe wyniki i ona zamiast szczepien mogla robic wlewy z immumoglobiny i bodajże przy 2 transferach miala te wlewy
A jakie badania wykonuje sie zeby wiedzieć czy ma sie problemy z immunologia? Mi w zasadzie prawie wszystkie badania robili w klinice i nie za bardzo nawet wiem co robili, ale takie cos to chyba raczej w podstawowych badaniach powinno byc.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia - ja robie skok na bank - idziesz ze mną ? Która jeszcze na kolejne podejście zbiera / zapierdziela ? Moze jakąś mafię skrzykniemy :oo: wariatek i desperatek :ninja2: trza żartować co by nie zwariować :crazy: ihaihaihaihaaaaa
Uwielbiam Agniecha Twoje poczucie humoru ❤
Mafia.. ja skladam podanie do zakwalifikowania mnie to tego team'u

Kochana bete powtorze. Broni nie skladam tylko musze chyba zbiorke w parafii przeprowadzic najpierw:p przez ostatnie 2 lata pozbylam sie 80tys, z czego procedura mnie wyniosla prawie 60 wliczajac wszystkie transfery leki wizyty etc...

Skąd ja znam te koszty. My przez rok tyle wydaliśmy. Sto procent wszystko płatne . Cieszę się, że broni nie odkladasz, nawet sobie tego nie wyobrazalam. Z tą zbiórka to bym uważała .

A jakie badania wykonuje sie zeby wiedzieć czy ma sie problemy z immunologia? Mi w zasadzie prawie wszystkie badania robili w klinice i nie za bardzo nawet wiem co robili, ale takie cos to chyba raczej w podstawowych badaniach powinno byc.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie do immunologa wyslal ginekolog przed 4 procedura. Immunolog po wywiadzie zleca badania. Te badania sa dosc drogie wiec nie warto ich robic na wlasna rękę bo nieja wiadomo ktore beda potrzebne. U mnie problem wlasnie tam tkwil.

U mnie przy dwóch blastkach było 9dpt 286 i 13dpt 1301 [emoji4] wróżę bliźniaki [emoji3] a oto moje 2 blaski [emoji7]
0a588a2f81032bb7466b2fe8b1b1dd37.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
JKie słodziaki dwa:)!
Obyś dobrze wywrozyla❤️Hehe Aby zdrowe ❤️

Mnie do immunologa wyslal ginekolog przed 4 procedura. Immunolog po wywiadzie zleca badania. Te badania sa dosc drogie wiec nie warto ich robic na wlasna rękę bo nieja wiadomo ktore beda potrzebne. U mnie problem wlasnie tam tkwil.
Jaki jest mniej wiecej koszt takich badan? Bo w zasadzie moze nie ma sensu ladowac kasy w nieudane ivf, nie robiac tych badan.

Kochana bete powtorze. Broni nie skladam tylko musze chyba zbiorke w parafii przeprowadzic najpierw:p przez ostatnie 2 lata pozbylam sie 80tys, z czego procedura mnie wyniosla prawie 60 wliczajac wszystkie transfery leki wizyty etc...
Zbiórka :Dtylko w parafii nie mów na co ;)
Nie wiem gdzie się leczysz ale może zmień klinikę na dobra :confused: ciężko powiedzieć która to ......
Czekam dalej i się doczekam wierzę w to .

reklama
Witam się wieczorowo [emoji5]dziś po moim gorszym dniu - nastrój totalnie do doopy, przepłakałam pół dnia - umówiłam się na wizytę. Bałam się okropnie bo ja bez żadnych objawów, nic. Na usg jednak ukazał się mym oczom mały ludek [emoji7][emoji7][emoji7]i serduszko już pięknie pikało [emoji173]️jestem przeszczęśliwa [emoji7][emoji7][emoji7]nadal w to nie wierzę, serio. Dla mnie to jest jak cud! Łatwo nie było przez te 3 lata, chwil zwątpienia całe mnóstwo i morze wylanych łez i o to jest [emoji173]️ małe serduszko już we mnie bije [emoji7][emoji173]️cudzie trwaj [emoji173]️[emoji1317]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry