reklama
Tysiek777
Fanka BB :)
A jakie badania wykonuje sie zeby wiedzieć czy ma sie problemy z immunologia? Mi w zasadzie prawie wszystkie badania robili w klinice i nie za bardzo nawet wiem co robili, ale takie cos to chyba raczej w podstawowych badaniach powinno byc.Szczepienia wykonuje sie przy probkemach z immunologia. Ja je miałam bo mialam złe wyniki, tak samo dżoasia tez ma złe wyniki i ona zamiast szczepien mogla robic wlewy z immumoglobiny i bodajże przy 2 transferach miala te wlewy
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Never give up
Uwielbiam Agniecha Twoje poczucie humoru ❤@dżoasia - ja robie skok na bank - idziesz ze mną ? Która jeszcze na kolejne podejście zbiera / zapierdziela ? Moze jakąś mafię skrzykniemy wariatek i desperatek trza żartować co by nie zwariować ihaihaihaihaaaaa
Mafia.. ja skladam podanie do zakwalifikowania mnie to tego team'u
Kochana bete powtorze. Broni nie skladam tylko musze chyba zbiorke w parafii przeprowadzic najpierw przez ostatnie 2 lata pozbylam sie 80tys, z czego procedura mnie wyniosla prawie 60 wliczajac wszystkie transfery leki wizyty etc...
Skąd ja znam te koszty. My przez rok tyle wydaliśmy. Sto procent wszystko płatne . Cieszę się, że broni nie odkladasz, nawet sobie tego nie wyobrazalam. Z tą zbiórka to bym uważała .
misis188
Mnie do immunologa wyslal ginekolog przed 4 procedura. Immunolog po wywiadzie zleca badania. Te badania sa dosc drogie wiec nie warto ich robic na wlasna rękę bo nieja wiadomo ktore beda potrzebne. U mnie problem wlasnie tam tkwil.A jakie badania wykonuje sie zeby wiedzieć czy ma sie problemy z immunologia? Mi w zasadzie prawie wszystkie badania robili w klinice i nie za bardzo nawet wiem co robili, ale takie cos to chyba raczej w podstawowych badaniach powinno byc.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
dariaa16
JKie słodziaki dwa!U mnie przy dwóch blastkach było 9dpt 286 i 13dpt 1301 [emoji4] wróżę bliźniaki [emoji3] a oto moje 2 blaski [emoji7]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Obyś dobrze wywrozylaHehe Aby zdrowe
Tysiek777
Jaki jest mniej wiecej koszt takich badan? Bo w zasadzie moze nie ma sensu ladowac kasy w nieudane ivf, nie robiac tych badan.Mnie do immunologa wyslal ginekolog przed 4 procedura. Immunolog po wywiadzie zleca badania. Te badania sa dosc drogie wiec nie warto ich robic na wlasna rękę bo nieja wiadomo ktore beda potrzebne. U mnie problem wlasnie tam tkwil.
Ewunka
Zbiórka tylko w parafii nie mów na coKochana bete powtorze. Broni nie skladam tylko musze chyba zbiorke w parafii przeprowadzic najpierw przez ostatnie 2 lata pozbylam sie 80tys, z czego procedura mnie wyniosla prawie 60 wliczajac wszystkie transfery leki wizyty etc...
Nie wiem gdzie się leczysz ale może zmień klinikę na dobra ciężko powiedzieć która to ......
Czekam dalej i się doczekam wierzę w to .
misis188
Ja mysle ze mnie to kosztowalo gdzies3-4 tys ale przed badaniami to lepiej umow sie do doc Pasnika-immunologa z Lodzi i on.zleci Ci wszystkie badaniaJaki jest mniej wiecej koszt takich badan? Bo w zasadzie moze nie ma sensu ladowac kasy w nieudane ivf, nie robiac tych badan.
reklama
malena100
Witam się wieczorowo [emoji5]dziś po moim gorszym dniu - nastrój totalnie do doopy, przepłakałam pół dnia - umówiłam się na wizytę. Bałam się okropnie bo ja bez żadnych objawów, nic. Na usg jednak ukazał się mym oczom mały ludek [emoji7][emoji7][emoji7]i serduszko już pięknie pikało [emoji173]️jestem przeszczęśliwa [emoji7][emoji7][emoji7]nadal w to nie wierzę, serio. Dla mnie to jest jak cud! Łatwo nie było przez te 3 lata, chwil zwątpienia całe mnóstwo i morze wylanych łez i o to jest [emoji173]️ małe serduszko już we mnie bije [emoji7][emoji173]️cudzie trwaj [emoji173]️[emoji1317]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: