reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam się wieczorowo [emoji5]dziś po moim gorszym dniu - nastrój totalnie do doopy, przepłakałam pół dnia - umówiłam się na wizytę. Bałam się okropnie bo ja bez żadnych objawów, nic. Na usg jednak ukazał się mym oczom mały ludek [emoji7][emoji7][emoji7]i serduszko już pięknie pikało [emoji173]️jestem przeszczęśliwa [emoji7][emoji7][emoji7]nadal w to nie wierzę, serio. Dla mnie to jest jak cud! Łatwo nie było przez te 3 lata, chwil zwątpienia całe mnóstwo i morze wylanych łez i o to jest [emoji173]️ małe serduszko już we mnie bije [emoji7][emoji173]️cudzie trwaj [emoji173]️[emoji1317]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kocham to❤ ale spokojnie:) za niedlugo zacznie sie zyganko:)

1522784242-ff8d3387f7d219fc-aaaaaa.jpeg

Wrzucam zdjęcie bo nie wiem co powinnam napisać :)

Hmmm a to dziwne maja te normy bo moj emek ma 26% i ma podwyzszona defragmentacje
Norma defragmentachi zeby byl wynik prawidlowy jest do 15%
Wszystko powyzej to obnizona plodnosc

Pytalam jaki macie procent dlatego zeby spytac czy mieliscie robiona separacje plemnikow przy zaplodnieniu

W invicta. Wiem że gdzieś za granicą były takie przesłanki żeby nie mówić rodzicom. Osobiście nie wierzę w to że dla której kolwiek z nas płeć ma znaczenie...no może celebrytki, które z własnego wyboru czekają z ciaza i mroza swoje jajka. Dla mnie nie jest i nie było to ważne podczas transferu ale dziś jak patrzę na zdjęcie moich blastek z dnia transferu i te sztaby które z nich wyrosły to fajnie jest wiedzieć kto jest kto (na górze Ola, na dole Piotruś)
c5c6969890abd2dcfa2e0a77732b25bf.jpg

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
[emoji173]️[emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm a to dziwne maja te normy bo moj emek ma 26% i ma podwyzszona defragmentacje
Norma defragmentachi zeby byl wynik prawidlowy jest do 15%
Wszystko powyzej to obnizona plodnosc

Pytalam jaki macie procent dlatego zeby spytac czy mieliscie robiona separacje plemnikow przy zaplodnieniu

Ja w ogóle się na tym nie znam nawet nie wiedziałam ze mieliśmy to robione dopiero gdy zapytałaś spojrzałam w teczkę z badaniami.

Separacja czyli ?

@dżoasia a jakie Ty masz Nk i jak cytokiny wyglądają? Bo nie pamietam
Nk mialam 18% i to bylo niby w drugiej polowie cyklu bo tydzien przed @ ale w tym dniu co robilam badania mialam wizyte po lyeczkowaniu i sie okazalo ze mi pecherzyk dopiero rosl, wiec bylam przed owu. Czyli tak czy siak wysoko. Z cytokin prozapalne wywalone w gore, a np IL10 ok 2300, niby w normie ale malo. Reszta nie najgorzej. Tylko w sumie wtedy bylam tez swiezo po jakiejs infekcji podwozia i kij wie czy to nie mialo jakiegos wplywu na wyniki. Ja mam tez zaawansowane pcos i tu tez moze byc problem, podejrzewam, ze glowny.

Dziewczyny u mnie po drugim teransferze 8dpt beta 0,4.. :(
Miałam 3 IUI po drugiej tylko coś się zadziało c.b.. a tak to brak zagnieżdżania..
Podpowiedzcie, proszę jakie badania powinnam zrobić w takim przypadku???
Sroczko, powtorz badanie jeszcze, bo cos jakby chcialo ruszyc... mialas moze teraz embrioglue?

reklama
Skąd ja znam te koszty. My przez rok tyle wydaliśmy. Sto procent wszystko płatne . Cieszę się, że broni nie odkladasz, nawet sobie tego nie wyobrazalam. Z tą zbiórka to bym uważała .
@dżoasia @iwo333 dobrze mówi ze zbiórka w parafii trza uważć - myślę ,że w galerii handlowej wiecej dobrych dusz (ide z Toba) :ninja2:

Do góry