reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam się wieczorowo [emoji5]dziś po moim gorszym dniu - nastrój totalnie do doopy, przepłakałam pół dnia - umówiłam się na wizytę. Bałam się okropnie bo ja bez żadnych objawów, nic. Na usg jednak ukazał się mym oczom mały ludek [emoji7][emoji7][emoji7]i serduszko już pięknie pikało [emoji173]️jestem przeszczęśliwa [emoji7][emoji7][emoji7]nadal w to nie wierzę, serio. Dla mnie to jest jak cud! Łatwo nie było przez te 3 lata, chwil zwątpienia całe mnóstwo i morze wylanych łez i o to jest [emoji173]️ małe serduszko już we mnie bije [emoji7][emoji173]️cudzie trwaj [emoji173]️[emoji1317]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kocham to❤ ale spokojnie:) za niedlugo zacznie sie zyganko:)

1522784242-ff8d3387f7d219fc-aaaaaa.jpeg

Wrzucam zdjęcie bo nie wiem co powinnam napisać :)

Hmmm a to dziwne maja te normy bo moj emek ma 26% i ma podwyzszona defragmentacje
Norma defragmentachi zeby byl wynik prawidlowy jest do 15%
Wszystko powyzej to obnizona plodnosc

Pytalam jaki macie procent dlatego zeby spytac czy mieliscie robiona separacje plemnikow przy zaplodnieniu

W invicta. Wiem że gdzieś za granicą były takie przesłanki żeby nie mówić rodzicom. Osobiście nie wierzę w to że dla której kolwiek z nas płeć ma znaczenie...no może celebrytki, które z własnego wyboru czekają z ciaza i mroza swoje jajka. Dla mnie nie jest i nie było to ważne podczas transferu ale dziś jak patrzę na zdjęcie moich blastek z dnia transferu i te sztaby które z nich wyrosły to fajnie jest wiedzieć kto jest kto (na górze Ola, na dole Piotruś)
c5c6969890abd2dcfa2e0a77732b25bf.jpg

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
[emoji173]️[emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm a to dziwne maja te normy bo moj emek ma 26% i ma podwyzszona defragmentacje
Norma defragmentachi zeby byl wynik prawidlowy jest do 15%
Wszystko powyzej to obnizona plodnosc

Pytalam jaki macie procent dlatego zeby spytac czy mieliscie robiona separacje plemnikow przy zaplodnieniu

Ja w ogóle się na tym nie znam nawet nie wiedziałam ze mieliśmy to robione dopiero gdy zapytałaś spojrzałam w teczkę z badaniami.

Separacja czyli ?

@dżoasia a jakie Ty masz Nk i jak cytokiny wyglądają? Bo nie pamietam
Nk mialam 18% i to bylo niby w drugiej polowie cyklu bo tydzien przed @ ale w tym dniu co robilam badania mialam wizyte po lyeczkowaniu i sie okazalo ze mi pecherzyk dopiero rosl, wiec bylam przed owu. Czyli tak czy siak wysoko. Z cytokin prozapalne wywalone w gore, a np IL10 ok 2300, niby w normie ale malo. Reszta nie najgorzej. Tylko w sumie wtedy bylam tez swiezo po jakiejs infekcji podwozia i kij wie czy to nie mialo jakiegos wplywu na wyniki. Ja mam tez zaawansowane pcos i tu tez moze byc problem, podejrzewam, ze glowny.

Dziewczyny u mnie po drugim teransferze 8dpt beta 0,4.. :(
Miałam 3 IUI po drugiej tylko coś się zadziało c.b.. a tak to brak zagnieżdżania..
Podpowiedzcie, proszę jakie badania powinnam zrobić w takim przypadku???
Sroczko, powtorz badanie jeszcze, bo cos jakby chcialo ruszyc... mialas moze teraz embrioglue?

reklama
Skąd ja znam te koszty. My przez rok tyle wydaliśmy. Sto procent wszystko płatne . Cieszę się, że broni nie odkladasz, nawet sobie tego nie wyobrazalam. Z tą zbiórka to bym uważała .
@dżoasia @iwo333 dobrze mówi ze zbiórka w parafii trza uważć - myślę ,że w galerii handlowej wiecej dobrych dusz (ide z Toba) :ninja2:

Do góry