Boję sie tego strachu ze co jak porażką ***** chyba jutro pojadę bo juz do czwartku to ja nie wytrzymamPaulina-będzie dobrze!musi!-staraj się zwariować jak najmniej!stres szkodzi
Buziak!
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Kochana bete powtorze. Broni nie skladam tylko musze chyba zbiorke w parafii przeprowadzic najpierw przez ostatnie 2 lata pozbylam sie 80tys, z czego procedura mnie wyniosla prawie 60 wliczajac wszystkie transfery leki wizyty etc...@dzoasia jest mi cholernie przykro a zarazem szlak mnie trafia, ze kazdej z nas takie tragedie sie przytrafiaja!
Inne zachodza w ciaze, piją, kopca papierochy, biorą narkotyki i bez problemu zachodzą w ciążę. My zas, dmuchamy na siebie i nic tego nie wychodzi .
Ty, pamiętaj nigdy nie możesz się poddać. Za jakiś czas wróć do walki. PROSZĘ!
A betę jeszcze bym sprawdziła.
Boję sie tego strachu ze co jak porażką ***** chyba jutro pojadę bo juz do czwartku to ja nie wytrzymam
Wiem,że to marne pocieszenie -ale Każda z Nas tak ma-bedzie dobrze-ja ostatnio też bieglam dzień wcześniej-jeśli Cię to uspokoi to idź.Ja tam trzymam kciuki!
Never give up
Czyli jednak poszłaś najpierw w immunologię? I jak wyniki? Masz już czy dopiero wizyta u Paśnika przed Tobą?Dziękuję KOCHANA,że pamiętasz-ja ma razie walczę-mój ostatni Kropek czeka...Najpierw endokrynolog I Pasnik
Oby...
A u Ciebie jak ?
U mnie... jestem po histero jak mi radziłyście i w środku kanał czysty... teraz brakuje tam tylko zadomowionego kropeczka...
Never give up
Powinno już być coś widać także śmiało możesz ruszyć ... A Ty @PaulinkaP miałaś 5dniowe czy 3 dniowe zarodki?Jakiś taki strach jest przed porażką chyba jutro skoczę na ta betę bo nie wytrzymam do czwartku jutro jest 7 dzień myślisz że już wyjdzie ?
ilmenau
Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Walczyć wiadomo będę, nie ma się co rozleniwiać, ale póki co jest źle. Bardzo. Pierwszy raz podeszłam z takim spokojem i dobrym nastawieniem i oczywiście znów dostałam od życia w pysk. Nie chce mi się żyć. Dzięki za każde słowo otuchy.
Zobaczysz, jeszcze dla nas wszystkich tutaj zaświeci słońce i będziemy tulić swoje maleństwa! Mamy trudne chwile, mamy chwile zwątpienia ale w kupie siła! Dostajesz od nas wszystkich taką dawkę pozytywnych myśli, że jak nie tym razem to następnym się uda!
Czyli jednak poszłaś najpierw w immunologię? I jak wyniki? Masz już czy dopiero wizyta u Paśnika przed Tobą?
U mnie... jestem po histero jak mi radziłyście i w środku kanał czysty... teraz brakuje tam tylko zadomowionego kropeczka...
Dokladnie-bo ja coś czuję,że u mnie to orka tam bedzie-do tego tarczyca też nie za fajnie ..ale!będzie jeszce dobrze
A TY kiedy Kropka przytulasz ?
Dokladnie-bo ja coś czuję,że u mnie to orka tam bedzie-do tego tarczyca też nie za fajnie ..ale!będzie jeszce dobrze
Wizyta u Cudotworcy -25/04
Never give up
Na chwilę obecną czekam na @ i myślę ze z moimi obecnymi cyklami to jeszcze z miesiąc... ale zobaczymy.Dokladnie-bo ja coś czuję,że u mnie to orka tam bedzie-do tego tarczyca też nie za fajnie ..ale!będzie jeszce dobrze
A Ty musisz statystyki poprawić więc szybko do Paśnika
reklama
ilmenau
Haha
Haha, mój rekord to 12 nakłuć zanim się udało pobrać krew. Podobno mam cienkie poskrecane żyły, przy gęstej krwi rano nie ma praktycznie szans pobrać za pierwszym razem
Widzę ze nie tylko ja mam ten problem.
To jest masakra. Wiem co czujesz :-(
Haha, mój rekord to 12 nakłuć zanim się udało pobrać krew. Podobno mam cienkie poskrecane żyły, przy gęstej krwi rano nie ma praktycznie szans pobrać za pierwszym razem
Podziel się: