Trzymaj się kochana może powtórz jeszcze za 2 dni ta betę jaką ona wgl była?? Bardzo mi przykro ale koronę trzeba podnieść i walczyć dalej popij popal jutro już będzie lepiejDziewczyny, dzięki za wsparcie. Walczyć wiadomo będę, nie ma się co rozleniwiać, ale póki co jest źle. Bardzo. Pierwszy raz podeszłam z takim spokojem i dobrym nastawieniem i oczywiście znów dostałam od życia w pysk. Nie chce mi się żyć. Dzięki za każde słowo otuchy.
reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Walczyć wiadomo będę, nie ma się co rozleniwiać, ale póki co jest źle. Bardzo. Pierwszy raz podeszłam z takim spokojem i dobrym nastawieniem i oczywiście znów dostałam od życia w pysk. Nie chce mi się żyć. Dzięki za każde słowo otuchy.
Kochana damy radę musimy!!!
Mnie też serce boli ale musimy walczyć dalej!
Szykuj jajniczki na hormonki!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczka83
U mnie przy dwóch blastkach było 9dpt 286 i 13dpt 1301 [emoji4] wróżę bliźniaki [emoji3] a oto moje 2 blaski [emoji7]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
W butach na łóżko - niegrzeczne dzieciaki!!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
wyplacz sie wykrzycz zabierz malzowi twoje wino zapal niech choc troszeczke ci ulzy choc dobrze wiem ze to malo pomagaDziewczyny, dzięki za wsparcie. Walczyć wiadomo będę, nie ma się co rozleniwiać, ale póki co jest źle. Bardzo. Pierwszy raz podeszłam z takim spokojem i dobrym nastawieniem i oczywiście znów dostałam od życia w pysk. Nie chce mi się żyć. Dzięki za każde słowo otuchy.
Tule mocno kochana
misis188
To wam miasto doplaca do procedury albo ja finansuje bo ministerialny program byl.w calej Polsce ale nasza "szanowna"wladza obecna, inaczej dobra zmiana woli kase wydawać na naprotechnologie, limuzyny ktore co chwile rozwalaja, premie, itp.itd..dla mnie jest chore to co Ci mowia w klinice bo.przeciez odroczony transfer nie jest z tego jego widzi mi sie tylko z uwagi na Twoje zdrowie. A nie mozesz wrzucic tresci umowy, wiesz w kupie sila a moze oni chca wziac kase od miasta i od Was tez. Z tego co piszesz to masz zaplacic za,transfer to tak w sumie jestes do przodu bo za,zapłodnienie nie placiliscie. Niestety leki po transferze nie sa refundowane i ich ceny tez do niskich nie należą.@Biedroneczka83
@misis188
Kochane program od listopada 2017 wrocil znowu, przynajmniej w Warszawie. I nas do niego zakwalifikowali. No ale wlasnie... Dostaniemy zwrot 400zl za to ze transfer sie nie odbyl. A crio bedzie kosztowac 1800. Czyli 1400 musimy dolozyc. Co jak co. Ale tyle pieniedzy zesmy juz wydali( zreszta wy napewno tez) ze kazdy tysiac dla mnie to duzo. Teraz tylko tak mysle czy leki jakiekolwiek bede miala refundowane? Tak jest zagrozenie hiperka. Nawet juz dzis chcieli mi dac zwolnienie na tydzien. Po punkcji to takie spotykane? Chyba nie. No zalamka zawiodlam sie teraz 11 mam wizyte kontrolna i wtedy pogadamy tez o zarodkach. Bedzie ich 6 bo na tyle program pozwala. Mamy mniej niz 35 lat
misis188
Kochana Twoja droga jest strasznie ciezka. Mi zycie tez dało strasznie w dupe ale ja już nosze pod serduszkiem upragnione malenstwo wiec staram sie nie wracac do tego co było, a bylo mnóstwo lez, zwatpien, pytan dlaczego ja. Musisz byc dzielna i walczyc dalej. Czeka Cie druga procedura i wierze ze za rok juz bedziesz tulic dzieciątko lub będziesz na koncowce ciąży.. Trzymaj sie kochana❤Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Walczyć wiadomo będę, nie ma się co rozleniwiać, ale póki co jest źle. Bardzo. Pierwszy raz podeszłam z takim spokojem i dobrym nastawieniem i oczywiście znów dostałam od życia w pysk. Nie chce mi się żyć. Dzięki za każde słowo otuchy.
adansonia
Asia pewnie się na mnie obrażasz za to co pisze, ale nie mogę przejść obojętnie obok Twojego wpisu. Jak czytam że nie chce Ci się żyć to bym Cię w głowę pacnela. Większość z nas jest po przejściach i statystycznie prawie wogole nie udaje się przy pierwszej procedurze. Także ruszaj dupke zamiast się uzalac nad sobą i zmień taktykę może klinikę I lekarza i walcz dalej.Rozumiem że Cię to boli ale wierz mi to nie koniec świata.Nie jesteś chora na raka albo na nie uleczalna chorobę żeby pieprzyć farmazony Pozbieraj się w sobie i działaj. Nadzieja umiera ostatnia I szukaj przyczyny czemu tak jest A nie inaczej. Może faktycznie powinnaś zaufać pasikowi. Jesteś fajterka jak my wszystkie.predzej czy później się uda każdy ma swoją drogęDziewczyny, dzięki za wsparcie. Walczyć wiadomo będę, nie ma się co rozleniwiać, ale póki co jest źle. Bardzo. Pierwszy raz podeszłam z takim spokojem i dobrym nastawieniem i oczywiście znów dostałam od życia w pysk. Nie chce mi się żyć. Dzięki za każde słowo otuchy.
adansonia
No w koncu cos optymistycznegoKochana Twoja droga jest strasznie ciezka. Mi zycie tez dało strasznie w dupe ale ja już nosze pod serduszkiem upragnione malenstwo wiec staram sie nie wracac do tego co było, a bylo mnóstwo lez, zwatpien, pytan dlaczego ja. Musisz byc dzielna i walczyc dalej. Czeka Cie druga procedura i wierze ze za rok juz bedziesz tulic dzieciątko lub będziesz na koncowce ciąży.. Trzymaj sie kochana❤
misis188
Tez uwazam ze powinna zaufac Pasnikowi i sprobowac szczepien.Asia pewnie się na mnie obrażasz za to co pisze, ale nie mogę przejść obojętnie obok Twojego wpisu. Jak czytam że nie chce Ci się żyć to bym Cię w głowę pacnela. Większość z nas jest po przejściach i statystycznie prawie wogole nie udaje się przy pierwszej procedurze. Także ruszaj dupke zamiast się uzalac nad sobą i zmień taktykę może klinikę I lekarza i walcz dalej.Rozumiem że Cię to boli ale wierz mi to nie koniec świata.Nie jesteś chora na raka albo na nie uleczalna chorobę żeby pieprzyć farmazony Pozbieraj się w sobie i działaj. Nadzieja umiera ostatnia I szukaj przyczyny czemu tak jest A nie inaczej. Może faktycznie powinnaś zaufać pasikowi. Jesteś fajterka jak my wszystkie.predzej czy później się uda każdy ma swoją drogę
reklama
misis188
@dżoasia kochana bo sie pozbieram i przyjade do Krakowa i Ci w 4 nakopie. Zadne zabawne tylko taka prawda. Zobaczysz ze sie uda kochana. Wiem ze jest Ci cholernie ciężko ale dzis prosze sie wyplakac a od jutra zaczac działać. Prosze sie mi do Pasnika umowic i na pierwsza wizyte w nowe klinice. Trzeba dzialac i nie patrzec na to co bylo.Kochana Twoja droga jest strasznie ciezka. Mi zycie tez dało strasznie w dupe ale ja już nosze pod serduszkiem upragnione malenstwo wiec staram sie nie wracac do tego co było, a bylo mnóstwo lez, zwatpien, pytan dlaczego ja. Musisz byc dzielna i walczyc dalej. Czeka Cie druga procedura i wierze ze za rok juz bedziesz tulic dzieciątko lub będziesz na koncowce ciąży.. Trzymaj sie kochana❤
Podziel się: