reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja po drugiej stymulacji miałam hiperke.
Czułam się tragicznie... I to prawie cały tydzień Chwilami myślałam czy nie powinnam zgłosić się do lekarza... Tylko że ja od razu dostałam leki na hiperke... Także powrotu od razu do pracy nie polecam!
Uważaj na siebie ❤️
A jakie leki sie bierze przy hiperce? Ja mam pic bialko. I dostinex brac. Dostinex jest na to?
Jeszcze kupie sobie essenciale forte jak radzila jedna z Was

reklama
A jakie leki sie bierze przy hiperce? Ja mam pic bialko. I dostinex brac. Dostinex jest na to?
Jeszcze kupie sobie essenciale forte jak radzila jedna z Was
Dokładnie tak dostinex
Pij dużo wody. Ja dodatkowo piłam natur drink białkowe.
Jak możesz to wróć się do kliniki po L4, nie warto się męczyć

Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Walczyć wiadomo będę, nie ma się co rozleniwiać, ale póki co jest źle. Bardzo. Pierwszy raz podeszłam z takim spokojem i dobrym nastawieniem i oczywiście znów dostałam od życia w pysk. Nie chce mi się żyć. Dzięki za każde słowo otuchy.
Ajjj moja malutka . Weszłam by sprawdzić wieści .....
To była Twoja 1 stymulacjia ? Często potrzeba więcej niż 1 niestety .
Wytrwałości .Pozdrawiam

Poronilam 4 naturalne ciąże i nigdy nie badalismy tych poronionych zarodków. Genetyka moja i męża ok. Okazało się że większym problemem była immunologia. Z 5 zarodków 4 były zdrowe. Ale przyjemniej od początku znałam płeć i spokojnie podchodzilam do badań prenatalnych, choć miałam świadomość że wynik pgs nie daje 100 proc pewności

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
@anetka303 gdzie sie leczyliscie? Pytam ze wzgledu wlasnie na badania genetyczne zarodkow. [emoji4] Jak to jest z ta plcia? Czy pacjenci moga wskazac ze (np sposrod 4 zdrowych) chca transferowac ten jeden konkretny zarodek, poniewaz jest to np jedyna dziewczynka? Czytalam gdzies, ze w Polsce nie podaje sie rodzicom informacji na temat plci przebadanych zarodkow, pomimo tego ze to okresla sie standardowo przy badaniach pgs. Wlasnie dlatego zeby nie dochodzilo do wyboru konkretn zarodkow ze wzgledu na ich plec, zeby zachowac ta pewna przypadkowosc, podobna do poczec naturalnych [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To wam miasto doplaca do procedury albo ja finansuje bo ministerialny program byl.w calej Polsce ale nasza "szanowna"wladza obecna, inaczej dobra zmiana woli kase wydawać na naprotechnologie, limuzyny ktore co chwile rozwalaja, premie, itp.itd..dla mnie jest chore to co Ci mowia w klinice bo.przeciez odroczony transfer nie jest z tego jego widzi mi sie tylko z uwagi na Twoje zdrowie. A nie mozesz wrzucic tresci umowy, wiesz w kupie sila a moze oni chca wziac kase od miasta i od Was tez. Z tego co piszesz to masz zaplacic za,transfer to tak w sumie jestes do przodu bo za,zapłodnienie nie placiliscie. Niestety leki po transferze nie sa refundowane i ich ceny tez do niskich nie należą.
Niestety dziewczynki dobra zmiana wraz z czarną mafią zmierza wielkimi krokoami do zakazania tej metody a co dopiero dofinansowania. Jak będziecie wiedziec o demonstracjach to piszcie, może chociaż kobiet sie przestraszą.

Niestety dziewczynki dobra zmiana wraz z czarną mafią zmierza wielkimi krokoami do zakazania tej metody a co dopiero dofinansowania. Jak będziecie wiedziec o demonstracjach to piszcie, może chociaż kobiet sie przestraszą.

Średniowiecze!!! Jeszcze nas za kilka lat na stosie będą palić!!! ;) ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Walczyć wiadomo będę, nie ma się co rozleniwiać, ale póki co jest źle. Bardzo. Pierwszy raz podeszłam z takim spokojem i dobrym nastawieniem i oczywiście znów dostałam od życia w pysk. Nie chce mi się żyć. Dzięki za każde słowo otuchy.
Dżoasia będziesz mamą,spokojnie.

reklama
Do góry