reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane mam problem od piątku wieczora nie wyproznialam się , i teraz pytanie co jeżeli jutro się nie wypróżnie czy moge zarzyc czopek glicerynowy pojutrze? Przepraszam za szczegółowość

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@Iskra_82 już Ci napisała naturalne metody, mnie lekarka poleciła syrop lactulosum, który w żaden sposób nie zagrozi ciąży itd, więc się nie bój. Na mnie śliwki i kefiry wraz z ogórkiem razem nie działały :-D

reklama
Wczoraj dzwonili do mnie z labo, z 6 rozwinęły sie 3 zarodki. W pierwszym momencie sie przerazilam ze malo, ale teraz juz na spokojnie. Mam nadzieje ze dalej ladnie sie tam dziela. Za pierwszym razem mialam 4, 2 na swiezo i 2 z krio, czyli niewiele wiecej. Tylko tak sobie mysle ze jak teraz nie wyjdzie z transferowaniem dwóch, to pozniej z krio tylko jeden, mniejsze szanse a do tego juz sie nastawilismy ze napewno blizniaki beda. Tak, tak ciazy nie ma a ja juz wiem ze blizniaki...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Logicznym jest ze po punkcji może bolec brzuch, ale jaka jest maksymalna granica, w sensie przez ile czasu moze bolec i nie trzeba z tym nic robic? Bo nie dosc ze boli, to nadal mi ta "pilka" nie zmalala.

Logicznym jest ze po punkcji może bolec brzuch, ale jaka jest maksymalna granica, w sensie przez ile czasu moze bolec i nie trzeba z tym nic robic? Bo nie dosc ze boli, to nadal mi ta "pilka" nie zmalala.

Jeżeli nic nie zmalał ból i obrzęk. Po punkcji to u mnie był kontakt z lekarzem i odrazu szpital 2 h jazdy od miejsca zamieszkania tylko że u mnie ból stopniowo się nasilał od Niedz a z pon na wt już była ginekologia

Dziękuję Kochane zobaczymy jutro jak z z tym moim hmm... No smigam spaciu bo od 3 h organizm się domaga

Jeżeli nic nie zmalał ból i obrzęk. Po punkcji to u mnie był kontakt z lekarzem i odrazu szpital 2 h jazdy od miejsca zamieszkania tylko że u mnie ból stopniowo się nasilał od Niedz a z pon na wt już była ginekologia

Narazie nie zamierzam panikowac, bo bolec boli, ale umiarkowanie, odczuwalnie ale pozwala w miarę normalnie funkcjonowac, chociaz i tak dzis prawie caly dzien przelezalam.

Tylko nie wiem czy jak mi do rana nie przejdzie to dzwonoc do lekarza czy moze dac sobie wiecej czasu?

Ja dzwonilam gdzie w sob miałam punkcje to po dwóch pełnych dniach u mnie był szpital i hiperka a jajniki miałam po 300 ml objętości chociaż więcej sikalam niż pilam to i tak przetrzymali mnie w szpitalu 4 dni...

Narazie nie zamierzam panikowac, bo bolec boli, ale umiarkowanie, odczuwalnie ale pozwala w miarę normalnie funkcjonowac, chociaz i tak dzis prawie caly dzien przelezalam.

Bierz nospy i paracetamole poki jestes.przed transferem. Lepiej zaleczyc i zalagodzic bol, zeby na transfer byc jak talala. Nie ma co twardzielki udawac:*

reklama
Jutro punkcja i mam takie pytanie, wziac koszule nocna czy koszulke jakas? W sensie tshirt?
Wez jakis dluzszy tshirt [emoji4] przyjemniej jest zakladac koszule z kliniki na swoj ciuszek niz na nagie cialo [emoji6] i dobrze miec tez skarpetki, u nas nawet przypominali o tym zeby przyniesc sobie cieple skarpety bo na sali marzna stopy [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry