reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny kończę 6tc jestem na cyklu sztucznym. Moje NK 16%, mialam 3 wlewy z intralipidu (1przed 2 w dzien transferu a 3 dwa tygodnie po), biore encorton 10 1x1, estrofem 3x1, urtrogestan 3x2, duphaston 3x1
Dr ostatnio miwil, ze będziemy schodzic z lekow.. A ja sie boje... Mysle ze to za wczesnie... Zwlaszcza boje się odstawic encorton... Przy moich Nk16%. Kiedy odstawialyscie leki?
Encorton odstawiam 14 tyg, reszte 12 tyg, jesli masz opcje rob co 2 tyg intralipid, NK w ciazy lubia rosnac, niestety.

Dziewczyny kończę 6tc jestem na cyklu sztucznym. Moje NK 16%, mialam 3 wlewy z intralipidu (1przed 2 w dzien transferu a 3 dwa tygodnie po), biore encorton 10 1x1, estrofem 3x1, urtrogestan 3x2, duphaston 3x1
Dr ostatnio miwil, ze będziemy schodzic z lekow.. A ja sie boje... Mysle ze to za wczesnie... Zwlaszcza boje się odstawic encorton... Przy moich Nk16%. Kiedy odstawialyscie leki?

Najpierw pewnie będziesz schodzić z estrofemu. Ja encorton zaczęłam odstawiać po 14tc, progesteron po 12tc, intralipidu nie miałam.

Dziewczyny został mi jeden mrozak? Czy jest opcja transferu mrożaka i swiezaka ? Czy lepiej transferowa tylko tego jednego? Jak to wyglada? Albo jak byście wybrały jeśli jest taka opcja? Gdyby były dwa mrozaki to brałabym dwa a tak to z jednym niewiadomo co robić :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny został mi jeden mrozak? Czy jest opcja transferu mrożaka i swiezaka ? Czy lepiej transferowa tylko tego jednego? Jak to wyglada? Albo jak byście wybrały jeśli jest taka opcja? Gdyby były dwa mrozaki to brałabym dwa a tak to z jednym niewiadomo co robić :)

Hehehe jak to nie wiadomo co robic [emoji4] transferowac Kochana [emoji4]
Nie slyszalam nigdy o rownoczesnym transferze jednego mrozaczka i jednego swiezaczka. Ale nie jestem zbyt dlugo w temacie i zapewne jeszcze o wielu rozwiazaniach nie slyszalam [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehehe jak to nie wiadomo co robic [emoji4] transferowac Kochana [emoji4]
Nie slyszalam nigdy o rownoczesnym transferze jednego mrozaczka i jednego swiezaczka. Ale nie jestem zbyt dlugo w temacie i zapewne jeszcze o wielu rozwiazaniach nie slyszalam [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie słyszałam wiec pewnie się nie da :D jak to któraś z was tu wcześniej napisała invitro to styl życia, mam włączony tryb myślenia co będzie dalej

Do góry