reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny kończę 6tc jestem na cyklu sztucznym. Moje NK 16%, mialam 3 wlewy z intralipidu (1przed 2 w dzien transferu a 3 dwa tygodnie po), biore encorton 10 1x1, estrofem 3x1, urtrogestan 3x2, duphaston 3x1
Dr ostatnio miwil, ze będziemy schodzic z lekow.. A ja sie boje... Mysle ze to za wczesnie... Zwlaszcza boje się odstawic encorton... Przy moich Nk16%. Kiedy odstawialyscie leki?
Encorton odstawiam 14 tyg, reszte 12 tyg, jesli masz opcje rob co 2 tyg intralipid, NK w ciazy lubia rosnac, niestety.

Dziewczyny kończę 6tc jestem na cyklu sztucznym. Moje NK 16%, mialam 3 wlewy z intralipidu (1przed 2 w dzien transferu a 3 dwa tygodnie po), biore encorton 10 1x1, estrofem 3x1, urtrogestan 3x2, duphaston 3x1
Dr ostatnio miwil, ze będziemy schodzic z lekow.. A ja sie boje... Mysle ze to za wczesnie... Zwlaszcza boje się odstawic encorton... Przy moich Nk16%. Kiedy odstawialyscie leki?

Najpierw pewnie będziesz schodzić z estrofemu. Ja encorton zaczęłam odstawiać po 14tc, progesteron po 12tc, intralipidu nie miałam.

Dziewczyny został mi jeden mrozak? Czy jest opcja transferu mrożaka i swiezaka ? Czy lepiej transferowa tylko tego jednego? Jak to wyglada? Albo jak byście wybrały jeśli jest taka opcja? Gdyby były dwa mrozaki to brałabym dwa a tak to z jednym niewiadomo co robić :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny został mi jeden mrozak? Czy jest opcja transferu mrożaka i swiezaka ? Czy lepiej transferowa tylko tego jednego? Jak to wyglada? Albo jak byście wybrały jeśli jest taka opcja? Gdyby były dwa mrozaki to brałabym dwa a tak to z jednym niewiadomo co robić :)

Hehehe jak to nie wiadomo co robic [emoji4] transferowac Kochana [emoji4]
Nie slyszalam nigdy o rownoczesnym transferze jednego mrozaczka i jednego swiezaczka. Ale nie jestem zbyt dlugo w temacie i zapewne jeszcze o wielu rozwiazaniach nie slyszalam [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehehe jak to nie wiadomo co robic [emoji4] transferowac Kochana [emoji4]
Nie slyszalam nigdy o rownoczesnym transferze jednego mrozaczka i jednego swiezaczka. Ale nie jestem zbyt dlugo w temacie i zapewne jeszcze o wielu rozwiazaniach nie slyszalam [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie słyszałam wiec pewnie się nie da :D jak to któraś z was tu wcześniej napisała invitro to styl życia, mam włączony tryb myślenia co będzie dalej

Do góry