reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane mam problem od piątku wieczora nie wyproznialam się , i teraz pytanie co jeżeli jutro się nie wypróżnie czy moge zarzyc czopek glicerynowy pojutrze? Przepraszam za szczegółowość

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny został mi jeden mrozak? Czy jest opcja transferu mrożaka i swiezaka ? Czy lepiej transferowa tylko tego jednego? Jak to wyglada? Albo jak byście wybrały jeśli jest taka opcja? Gdyby były dwa mrozaki to brałabym dwa a tak to z jednym niewiadomo co robić :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co tu kiedys ktos pisal to nie mozna rozpoczac drugiej procedury jak zostal ci jeszcze mrozak. Chyba, ze w innej klinice. Zreszta zawsze podaja najlepiej rokujace zarodki i w miare podobnej klasy, wiec teu moglby byc dodatkowy problem, jesli bylyby roznej klasy.

Kochane mam problem od piątku wieczora nie wyproznialam się , i teraz pytanie co jeżeli jutro się nie wypróżnie czy moge zarzyc czopek glicerynowy pojutrze? Przepraszam za szczegółowość

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Spróbuj jutro naturalnie podziałać: suszone śliwki, kiwi, kefir. Jak nie pomoże to weź czopek.

O jest to pomysl. Choc kazali cos wziac tzn koszule albo koszulke. No nic bede miec koszule;) i zadzwonie rano.
Jak kazali to bierij:) to dlatego, zeby pod ta paskudna.jednorazowa koszula miec cos swojego, milszego dla ciala i zebys nie zmarzla potem. Ja na swoja koszule zalozylam ta paskudne cos i bylo git:) na transfery nie biore koszuli bo nie kaza sciagac bluzki, tylko dol i na to to badziewie.

reklama
Do góry