reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wez jakis dluzszy tshirt [emoji4] przyjemniej jest zakladac koszule z kliniki na swoj ciuszek niz na nagie cialo [emoji6] i dobrze miec tez skarpetki, u nas nawet przypominali o tym zeby przyniesc sobie cieple skarpety bo na sali marzna stopy [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Skarpetki właśnie [emoji173]️ ale u nas nie pozwalali mieć nic pod spodem, tylko stanik.. zdziwiło mnie tylko to ze dziewczyny w pełnej biżuterii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha a o ktorej tam bedziesz? Moge cie potrzymac za raczke:p
Hahaha [emoji12] myslalam zeby podjechac popoludniu, koncze o 16, w Skawinie bede ok 17 to na Hucie bym byla 17.30-18 [emoji4]
Asia powiedz Ty tez mialas takie jazdy w poerwszym cyklu po zabiegu? Bo se qrde poradzic sama ze soba juz nie moge..

Właśnie mam ten sam dylemat były 3 dwa się nie przyjęły został jeden.. i co z nim teraz, skoro dwa się nie przyjęły to jakie szanse ma jeden. Tylko na cud można liczyć :)

Bardziej mysle ze tu nie o cuda tylko o jakas loterie chodzi, tylko zasady gry sa dla uczestnikow dosc mocno nie jasne.
Czyli nie wykluczone ze akurat jeden rozmrazany moze sie przyjac lepiej niz dwa świeże, albo nie koniecznie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardziej mysle ze tu nie o cuda tylko o jakas loterie chodzi, tylko zasady gry sa dla uczestnikow dosc mocno nie jasne.
Czyli nie wykluczone ze akurat jeden rozmrazany moze sie przyjac lepiej niz dwa świeże, albo nie koniecznie.

Któraś z naszych encyklopedii na tym forum pisała ze mrozaki mogą być silniejsze od swiezakow

Ja rano 2mg i przed.transferem ok godz druga tabl:)
No, to teraz musze jeszcze recepte zdobyc. Chyba do rodzinnego pojde i nasciemniam ze w klinice zapomnialam poprosic. Bo moja lekarka ani razu mi nie wspominala o tym ze to mogloby pomóc. A ze przed swietami byla na urlopie i zajmowal sie mna sam Profesor czyli założyciel i guru kliniki, to nie mialam odwagi prosic. Musze moja lekarke informowac ze wzielam relanium, czy niekoniecznie?

Hahaha [emoji12] myslalam zeby podjechac popoludniu, koncze o 16, w Skawinie bede ok 17 to na Hucie bym byla 17.30-18 [emoji4]
Asia powiedz Ty tez mialas takie jazdy w poerwszym cyklu po zabiegu? Bo se qrde poradzic sama ze soba juz nie moge..

Ja jak tam jezdze to jestem ok 7 rano:p
A po poludniu nie bede miala samochodu wiec nie dam rady do ciebie podjechac :(
Kochana ja nie pamietam jak to bylo u mnie po zabiegu, chyba w miare normalnie. Miesiaczka przyszla rpwno 5 tyg po zabiegu. Ale chyba az takich dolegliwosci jak ty piszesz nie mialam, bo raczej bym pamietala.

No, to teraz musze jeszcze recepte zdobyc. Chyba do rodzinnego pojde i nasciemniam ze w klinice zapomnialam poprosic. Bo moja lekarka ani razu mi nie wspominala o tym ze to mogloby pomóc. A ze przed swietami byla na urlopie i zajmowal sie mna sam Profesor czyli założyciel i guru kliniki, to nie mialam odwagi prosic. Musze moja lekarke informowac ze wzielam relanium, czy niekoniecznie?

A w której jesteś klinice ?

reklama
Do góry