reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja zmienilam swoje podejscie do ksiezy jako lydzi u koscipla jakp bydynku. Szwagier mi opowiedzial jak jego dobry kumpel poznal w barze faceta-okazalo sie ze mojego proboszcza z czym sie nie kryl. Opowiadaj jakie to ludzie bzdury mowia na spowiedzi, ze oni to jezdza do agencji no bo jak inaczej... A ze ten kolega szwagra to wiracha to zawiozl go do agencji i poszli sie bawic.... wierze w Boga ale nie poszcze juz... w nuedziele na mszu nie bylam od miesiaca... ze swieconka nie ide... modle sie dalej ale kosciol jako instytucja to porazka wartosci...
A ja nigdy nie uogilniam. Jak w kazdym zawodzie np. Sa lekarze z powolania i nie. Tak samo ksieza. Koscuol powolal Bog i do niego chodze i modle sie. Ksieza beda jak i kazdy kiedys odpowiadac za swoje czyny.
Ze swieconka bylam bo chodze tam dla Boga. No ale kazdy robi jak uwaza wg siebie[emoji4]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam. Tzn nie mam celiakii ale nietolerancja z krwi mi wyszla. Zawsze to olewalam bo nie mialam dolegliwosci zadnych.
Ale skoro dwa transfery nie wyszly to odlozylam gluten gdyby to miala byc przyczyna...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też wyszła niedawno nietolerancja. Z dolegliwości miałam jedynie ciągłe przemęczenie ale na szczęście to ustało po odstawieniu glutenu. Robię to tylko ze względu na in vitro. Nie jest łatwo bo prawie wszystko ma gluten [emoji52]. Dział z rzeczami gluten free jest niestety ubogi w produkty a ceny też nie pomagają...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedzcie mi moje Drogie czy podawanie metody zapłodnienia przy badaniach prenatalnych to konieczność?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedzcie mi moje Drogie czy podawanie metody zapłodnienia przy badaniach prenatalnych to konieczność?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem jak u innych dziewcząt, ale mnie pytano o to oraz ilu dniowy zarodek. Nie był to dla mnie problem, bo badania robiłam w klinice w której przeszłam procedurę i w której jestem pod opieką ginekologa.

Po punkcji, wyciagnelam z bagażnika koszyczek i poszlam na szybko jajka poświęcić, takie moje koscielne minimum wielkanocne. M. nie byl za bardzo z tego zadowolony, ale poszedl ramie w ramie. Teraz troche odespalam. A tak ogólnie to pobrali 6 komórek i w czwartek powrót po dwa dzieciątka.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry