reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja zmienilam swoje podejscie do ksiezy jako lydzi u koscipla jakp bydynku. Szwagier mi opowiedzial jak jego dobry kumpel poznal w barze faceta-okazalo sie ze mojego proboszcza z czym sie nie kryl. Opowiadaj jakie to ludzie bzdury mowia na spowiedzi, ze oni to jezdza do agencji no bo jak inaczej... A ze ten kolega szwagra to wiracha to zawiozl go do agencji i poszli sie bawic.... wierze w Boga ale nie poszcze juz... w nuedziele na mszu nie bylam od miesiaca... ze swieconka nie ide... modle sie dalej ale kosciol jako instytucja to porazka wartosci...
A ja nigdy nie uogilniam. Jak w kazdym zawodzie np. Sa lekarze z powolania i nie. Tak samo ksieza. Koscuol powolal Bog i do niego chodze i modle sie. Ksieza beda jak i kazdy kiedys odpowiadac za swoje czyny.
Ze swieconka bylam bo chodze tam dla Boga. No ale kazdy robi jak uwaza wg siebie[emoji4]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam. Tzn nie mam celiakii ale nietolerancja z krwi mi wyszla. Zawsze to olewalam bo nie mialam dolegliwosci zadnych.
Ale skoro dwa transfery nie wyszly to odlozylam gluten gdyby to miala byc przyczyna...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też wyszła niedawno nietolerancja. Z dolegliwości miałam jedynie ciągłe przemęczenie ale na szczęście to ustało po odstawieniu glutenu. Robię to tylko ze względu na in vitro. Nie jest łatwo bo prawie wszystko ma gluten [emoji52]. Dział z rzeczami gluten free jest niestety ubogi w produkty a ceny też nie pomagają...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedzcie mi moje Drogie czy podawanie metody zapłodnienia przy badaniach prenatalnych to konieczność?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedzcie mi moje Drogie czy podawanie metody zapłodnienia przy badaniach prenatalnych to konieczność?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem jak u innych dziewcząt, ale mnie pytano o to oraz ilu dniowy zarodek. Nie był to dla mnie problem, bo badania robiłam w klinice w której przeszłam procedurę i w której jestem pod opieką ginekologa.

Po punkcji, wyciagnelam z bagażnika koszyczek i poszlam na szybko jajka poświęcić, takie moje koscielne minimum wielkanocne. M. nie byl za bardzo z tego zadowolony, ale poszedl ramie w ramie. Teraz troche odespalam. A tak ogólnie to pobrali 6 komórek i w czwartek powrót po dwa dzieciątka.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry