reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny, naprawde myślałam, że ten krok mnie nie czeka. To już 10 lat. Kiedyś u mnie wszystko super, u meża źle, potem lepiej u meża I nadal nic. Potem zaczęło sie psuć u mnie. Jestem po 7 iui. Niby wszystko wyglądało ok. Ale w koncu doprosilam sie o skierowanie na laparo I drugą drożność (pierwsza ok. 7 lat temu drożne) teraz wyszło, że jajowody niedrożne. Tylko in vitro.
Jestem trochę obczytana, ale nie mam pojęcia na którą klinike w Wawie sie zdecydować, czy moge nieśmiało poprosić o waszą pomoc. Jeszcze kiepsko sie czuje, wczoraj wyszłam ze szpitala, ale jestem przerażona, w kiepskiej kondycji, nie wiem co robić. Rozważam chyba Novum lub Bocian.

Cześć dziewczyny, naprawde myślałam, że ten krok mnie nie czeka. To już 10 lat. Kiedyś u mnie wszystko super, u meża źle, potem lepiej u meża I nadal nic. Potem zaczęło sie psuć u mnie. Jestem po 7 iui. Niby wszystko wyglądało ok. Ale Włocha a koncu doprosilam sie o skierowanie na laparo I drugą drożność (pierwsza ok. 7 lat temu drożne) teraz wyszło, że jajowody niedrożne. Tylko in vitro.
Jestem trochę obczytana, ale nie mam pojęcia na którą klinike w Wawie sie zdecydować, czy moge nieśmiało poprosić o waszą pomoc. Jeszcze kiepsko sie czuje, wczoraj wyszłam ze szpitala, ale jestem przerażona, w kiepskiej kondycji, nie wiem co robić. Rozważam chyba Novum lub Bocian.
Kochana nie znam się na klinikach ale wiem jedno wiek nie działa na naszą korzyść :( więc trzeba zacząćszybko działać. Odnośnie in vitro to nic złego i strasznego:) aby tylko zacząć a później to już krok po kroku i samo idzie dalej :) ja właśnie przygotowywałam się do stymulacji...Ale spotkał mnie naturalny cud ❤❤
Ostatnio nawet szukałam innej kliniki i czytałam dużo pochlebnych opinii o Novum w Warszawie.

Cześć dziewczyny, naprawde myślałam, że ten krok mnie nie czeka. To już 10 lat. Kiedyś u mnie wszystko super, u meża źle, potem lepiej u meża I nadal nic. Potem zaczęło sie psuć u mnie. Jestem po 7 iui. Niby wszystko wyglądało ok. Ale w koncu doprosilam sie o skierowanie na laparo I drugą drożność (pierwsza ok. 7 lat temu drożne) teraz wyszło, że jajowody niedrożne. Tylko in vitro.

Ja jestem w invimed i sobie chwalę, na razie bez sukcesów, ale na drugie podejście wracam do nich.
Od koleżanek wiem, że w novum jest więcej „głaskania po głowie”, ale ja wole konkrety. Znajomy uciekł z novum bo nie szło, do Invimedu i za pierwszym razem zaskoczyło, ale to nie ma reguły, myślę, że technologicznie pewnie wszystkie te kliniki są na tym samym poziomie jeśli chodzi o procedury, ale trzeba zobaczyć jakie podejście najbardziej odpowiada. W bocianie znajomi robili na razie tylko badania, ale mówią, że ok.
Jak chcesz więcej info o invimedzie daj znać na prv.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nigdy nie wyjadalas wikliny ż koszyka? Serio? Haha Wasz ksiądz ma fantazję
Ja w tym roku, w związku z czarnym protestem itd zastanawiałam się czy iść ze swieconka i nie podjęłam jeszcze decyzji...

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Jeszcze wikliny nie próbowałam:-D
Niemniej jednak udało nam się poświęcić jajka:D
Wg mnie do kościoła idziemy z potrzeby serca, wiary a nie dlatego, że tak wypada.
To jest indywiduala sprawa każdego człowieka...

reklama
@limoncia1 trzymam kciuki[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

@Kurcia masz nietolerancje glutenu?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mam. Tzn nie mam celiakii ale nietolerancja z krwi mi wyszla. Zawsze to olewalam bo nie mialam dolegliwosci zadnych.
Ale skoro dwa transfery nie wyszly to odlozylam gluten gdyby to miala byc przyczyna...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry