reklama
W taki dzień jak dzisiaj to wszystkie jajca muszą być piękne :*Dziękuję. Juz jestem po pukcji, ale czekam na rozmowę, nie wiem jeszcze ile udało im się pobrać. Takie moje wielkanocne jaja [emoji173]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tysiek777
Fanka BB :)
Zaciskaj nóżki. Niech już z Toba zostanie [emoji110] [emoji110] [emoji110]Kochane już we trójkęembriolog powiedział,iala że ładnie się rozmrozila bez ubytków
![]()
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny, naprawde myślałam, że ten krok mnie nie czeka. To już 10 lat. Kiedyś u mnie wszystko super, u meża źle, potem lepiej u meża I nadal nic. Potem zaczęło sie psuć u mnie. Jestem po 7 iui. Niby wszystko wyglądało ok. Ale w koncu doprosilam sie o skierowanie na laparo I drugą drożność (pierwsza ok. 7 lat temu drożne) teraz wyszło, że jajowody niedrożne. Tylko in vitro.
Jestem trochę obczytana, ale nie mam pojęcia na którą klinike w Wawie sie zdecydować, czy moge nieśmiało poprosić o waszą pomoc. Jeszcze kiepsko sie czuje, wczoraj wyszłam ze szpitala, ale jestem przerażona, w kiepskiej kondycji, nie wiem co robić. Rozważam chyba Novum lub Bocian.
Jestem trochę obczytana, ale nie mam pojęcia na którą klinike w Wawie sie zdecydować, czy moge nieśmiało poprosić o waszą pomoc. Jeszcze kiepsko sie czuje, wczoraj wyszłam ze szpitala, ale jestem przerażona, w kiepskiej kondycji, nie wiem co robić. Rozważam chyba Novum lub Bocian.
Kochana nie znam się na klinikach ale wiem jedno wiek nie działa na naszą korzyśćCześć dziewczyny, naprawde myślałam, że ten krok mnie nie czeka. To już 10 lat. Kiedyś u mnie wszystko super, u meża źle, potem lepiej u meża I nadal nic. Potem zaczęło sie psuć u mnie. Jestem po 7 iui. Niby wszystko wyglądało ok. Ale Włocha a koncu doprosilam sie o skierowanie na laparo I drugą drożność (pierwsza ok. 7 lat temu drożne) teraz wyszło, że jajowody niedrożne. Tylko in vitro.
Ostatnio nawet szukałam innej kliniki i czytałam dużo pochlebnych opinii o Novum w Warszawie.
Biedroneczka83
Cześć dziewczyny, naprawde myślałam, że ten krok mnie nie czeka. To już 10 lat. Kiedyś u mnie wszystko super, u meża źle, potem lepiej u meża I nadal nic. Potem zaczęło sie psuć u mnie. Jestem po 7 iui. Niby wszystko wyglądało ok. Ale w koncu doprosilam sie o skierowanie na laparo I drugą drożność (pierwsza ok. 7 lat temu drożne) teraz wyszło, że jajowody niedrożne. Tylko in vitro.
Ja jestem w invimed i sobie chwalę, na razie bez sukcesów, ale na drugie podejście wracam do nich.
Od koleżanek wiem, że w novum jest więcej „głaskania po głowie”, ale ja wole konkrety. Znajomy uciekł z novum bo nie szło, do Invimedu i za pierwszym razem zaskoczyło, ale to nie ma reguły, myślę, że technologicznie pewnie wszystkie te kliniki są na tym samym poziomie jeśli chodzi o procedury, ale trzeba zobaczyć jakie podejście najbardziej odpowiada. W bocianie znajomi robili na razie tylko badania, ale mówią, że ok.
Jak chcesz więcej info o invimedzie daj znać na prv.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tamiza
Jeszcze wikliny nie próbowałamNigdy nie wyjadalas wikliny ż koszyka? Serio? Haha Wasz ksiądz ma fantazję
Ja w tym roku, w związku z czarnym protestem itd zastanawiałam się czy iść ze swieconka i nie podjęłam jeszcze decyzji...
[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Niemniej jednak udało nam się poświęcić jajka
Wg mnie do kościoła idziemy z potrzeby serca, wiary a nie dlatego, że tak wypada.
To jest indywiduala sprawa każdego człowieka...
Malinka1989
Zaangażowana w BB
Niestety nie..mąż mi zabronił@limoncia1 kciuki za mrozaka!
@Tysiek777 za dorodne jajca!
@Malinka1989 sikalas cos?
Dziewczynki! Zdrowych i Wesolych, mokrego jajca, smacznego dyngusa i juz Wy dobrze wiecie czego Wam zycze najbardziej![]()
Malinka1989
Zaangażowana w BB
A czy 7 dpt tez trochę pobolewał Was brzuch i mimo to się udało?
reklama
Mam. Tzn nie mam celiakii ale nietolerancja z krwi mi wyszla. Zawsze to olewalam bo nie mialam dolegliwosci zadnych.@limoncia1 trzymam kciuki[emoji1364][emoji1364][emoji1364]
@Kurcia masz nietolerancje glutenu?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ale skoro dwa transfery nie wyszly to odlozylam gluten gdyby to miala byc przyczyna...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: