ilmenau
Fanka BB :)
U mnie jajka juz gotowe. W tym roku farbowane czerwona kapusta.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przepiękne wyszły! Masz super pomysły i talent
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jajka juz gotowe. W tym roku farbowane czerwona kapusta.
Ale piekne❤ przyklejalas na nie pietruszke czy jak to robilas? Ja jutro tradycyjbe w cebuli zrobie bo rok temu kombinowalam.w burakach i byla porazkaU mnie jajka juz gotowe. W tym roku farbowane czerwona kapusta.
I bezlaktozowe?Czesc dziewczyny. Nadrabiam Was caly dzien ale pieke bezglutenowa babke i juz nie mam sil.
Gratuluje @marg88 i @Anglead!!
Ja mam chwilowy dol.
@ sie spoznia (testy robione wiec niestety niepokalanego nie ma). A badanie cytotoksycznosci NK mialam umowione tak na styk na druga polowe cyklu. I teraz mi sie wszystko przesuwa i chyba musze poprosic o inny termin badania (czyli znow pewnie czekac kolejne tygodnie)...
@dżoasia @tamiza @waleczna nieustajace kciuki za Was. Mysle o Was i wysylam pozytywne bezglutenowe fluidy.
Możesz śmiało trzymamDziewczyny cY ja mogę zjeść lekkie śniadanie?
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki. Zamierzalam napisac do niej. Pocieszylas mnie bardzo@aniaAsia222 miala taka sytuacje i nereczki tez powiekszone na granicy normy ale z tego co wiem to wszystko idzie ku dobremu, takze glowa do góry :-)