W pierwszej ciazy ok 11 tc wyszly wady u plodu. Wiec skierowania na prenatalne-prenatalne wyszly zle wiec amniopunkcja. Ta potwierdzila mutacje u plodu. Po przerwaniu ciazy zrobilismy kariotypy i u meza wyszly bledy. W drugiej ciazy z racji obciazenia genetycznego ten sam protokol no i znowu zonk. Stad decyzja o Ivf i badaniu genetycznym zarodkow zeby miec wiekszy % szans na zdrowe dziecko. Dalej bedzie amniopunkcja gdzyz to badanie zarodkow nie daje 100 % pewnosci.Shaggy, a skad w ogole podejrzenia tych problemow z genetyka, o ktorych mi pisalas przy poprzednim koment? Macie nieprawidlowe kariotypy z Mezem, byly jakies przeslanki wczesniej czy dopiero w ciazy przy okazji jakiegos badania maluszka pojawily sie watpliwosci?
Przepraszam ze tak dopytuje, ale zastanawiam sie po prostu czy ktos Was niepotrzebnie nie nastraszyl..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Moja kochana encyklopedio wiedzy czy 2 dni po transferze mogę zrobić sobie pazurki hybrydowe sama ? oczywiście nie odrazu dwie ręce tak na raty ??? Co o tym sądzicie
Ja robię od paru lat paznokcie sobie(zawodowo też) i lekarka mi zaleciła, żebym wstrzymała się do końca pierwszego trymestru, podobnie jak z farbowaniem włosów :-)
Czyli nie robie wytrzymam bez tych paznokci heheJa robię od paru lat paznokcie sobie(zawodowo też) i lekarka mi zaleciła, żebym wstrzymała się do końca pierwszego trymestru, podobnie jak z farbowaniem włosów :-)
misis188
Wlasnie tez mam chęć na salatke grecka z serem.kanapkowo-salatkowym z biedronki i.sie zastanawiam. Choc dzis jadlsm.nalesniki z seremDziewczyny pytanie inne niż wszystkie, a bynajmniej już ostatnio z racji mojego leżenia zrobię samodzielnie sałatkę z mix sałatek , i chciałam dodać ser feta i mozarellą.... czy ja mogę te sery teraz jeść??
Bombisz
Zaangażowana w BB
Wynik 1,66Hej mi skakaniem wyszedł negatywny a beta tego samego dnia ponad stówkę.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczka83
Moja kochana encyklopedio wiedzy czy 2 dni po transferze mogę zrobić sobie pazurki hybrydowe sama ? oczywiście nie odrazu dwie ręce tak na raty ??? Co o tym sądzicie
Ja się przyznaje ze robiłam, ale lekarz powiedział że OK, byleby na punkcji czyste pazury były. No nie wytrzymałam - na punkcję zdjęłam a na transfer już byłam na kolorowo.
Porada dla tych Pań , które jeszcze z porzadkami przedświatecznymi w lesie ... No to do dziełaZobacz załącznik 844162
Aga padlam
Biedroneczka83
Popieram.Juz nie moge sie doczekac az Biedroneczke poznam osobiscie w sobote kilejna zreszta Was wszustkie cala 10tke. Mam nadzieje ze wszystkie bedziecie. Bede blizej terminu wysylala wiadomosci priv i prosba o potwierdzenie ostateczne zebym wiedziala na ile osob stolik rezerwowac.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję żabeczki za miłe słowa. Niestety nie wiem jak to ze mną będzie bo mi mój kochany przypomniał, że na koncert jedziemy, więc zależy o której ten meeting roku w słoikowie się odbędzie.
Miłego piąteczku!!! U mnie słonko piękne. [emoji255][emoji258][emoji255][emoji258][emoji272][emoji258][emoji272][emoji258][emoji255][emoji258][emoji255][emoji272]
Biedroneczka83
Dziękuję już przestaje marudzić a nawet zaczynam lubić chodzić na bety
Beting - nowy sport narodowy ))) powinni jakąś żniżkę nam dać. ))
reklama
Biedroneczka83
Tylko takie trochę grubsze mam nadzieję ze będziecie...nie takie patyczki jak na spotkaniu ostatnim.dziewczyn
Ja jestem rasowym wieprzykiem PCO więc jak dojdę zaburzę statystyki laseczek
Podziel się: